2777
2789
عنوان

فقط آقایون بیان لطفااااا

97 بازدید | 3 پست

شخصیت من پویشگر هست و شخصیت شوهرم دوری جو. هر وقت به شوهرم محبت کلامی و فیزیکی و تعریف میکنم یا حرف میزنم میخندم زنگ میزنم یا پیام عاشقانه میدم خیلی سرد برخورد مبکنه و نادیده ام میگیره محل نمیده. اما تا مثل خودش سرد رفتار میکنم میفته دنبالم و التماسم میکنه و تا یه محبت و بوس کوچیک میکنه من زود نرم میشم و دوباره اون سرد رفتار میکنه و من میرم دنبالش.

اینجا آقایی وجود داره که دقیقا مثل شوهر من باشه و اجتنابی باشه و حس کنه محبت و توجه زیاد خفش میکنه و امنیتشو تو فشار قرار داده و دوری کنه ؟

اگه کسی هست لطفا کمکم کنه و بگه بهترین برخورد با این جور مرد چیه و چی دوست دارین

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بهترین راه اینه که مثل دوتا انسان بالغ بشینید و این چیزایی که گفتی رو بی دعوا و بحث با خودش درمیون ب ...

ب نتیجه نرسیدم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا با همچین ادمی بودم

اولا بشینین حرف بزنین منطقی باهم

اگرم اون ادم غیرمنطقی ایه و با حرف حلش نمیکنه توعم مث خودش باش...دور باش ك بت نزدیک شه عادت کن نرم نشی و هیچوقت نزاری فک کنه کامل تو مشتشی