2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون اینکار رو کنه

312 بازدید | 30 پست

ی شماره داشته باشه بعد در نبود شما بهش پیام بده و پیام تماس حذف کنه ...شماره رو بلاک کنه و شما متوجه بشی و به روش بیاری اونم بگه دوستم بود نخواستم تو چیزی بفهمی برا همین پاک کردم

و بعد شما با یک شماره ناشناس تماس گرفتی

و شوهرت چنروز بعد بگه اگه این تویی زنگ زدی آمار در بیاری و حسی بهتون دست میده

اون شماره ن واتساپ و نه هیچ چیزی ندارع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اون شماره زن هست و تمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیچاره حتما رلش بهش گفته زنگ زدی اونم شمارتو داشته در جریانه

جالبیش اینه که من میگم چرا بلاک کردی میگه نه بلاک نکردم

اینم بگم زنگ زدم بعد از چندین بار ی آقا جواب داد

میشه واضح تر توضیح بدید من واقعا مغزم نمیکشه

یعنی اکثر پسرا نصف دخترای شهرو امتحان میکنن بعد میرن زن میگیرن

مثال یکی از فامیلامون ازدواج کرده بود به زنش گفته بود جواب تلفنارو نده اگه کسی زنگ زد از دوست دخترای قبلیم

زنگ زدم چندین بار جواب نداد بعدش یه آقا جواب داد

وقتی فهمیده از طرف تو هست پس اون آقا هم برای سفید شویی جواب داده که خیالت راحت بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی اکثر پسرا نصف دخترای شهرو امتحان میکنن بعد میرن زن میگیرن مثال یکی از فامیلامون ازدواج کرده بود ...

حتی اگه اینم نباشه و طرف مرد باشه بازم خلافی توش هست وگرنه قایم نمیکرد