2777
2789
عنوان

کرجیا بیاید

206 بازدید | 27 پست

ماهدشت جزو محله های کرجه یا نه؟کلا هرچی میدونید بگید خدا خیرتون بده

من تهران زندگی میکنم اینجا پیاده میشه رفت همه جا مثلا تا ۱ کیلومتری میشه پیاده رفت خیابون شلوغه و پر آدم و مغازه اس

ماهدشت هم اینطوریه یا باید با ماشین برم اینور اونور؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از شهرستانهای کرج هست میدونم مسکن مهر داره و شلوغه خیابون هم داده پیاده راه بری 😅🤣😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماهدشت جزو شهرستان کرجهخوبه بد نیست

چطوریه جو منطقه اش؟عزیزم شما دیدید؟مثلا عصرا دلم گرفت میتونم برم قدم بزنم و خرید کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ماهدشت اره جز کرج هست

ولی نمیدونم شلوغه یا خلوت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یکی از شهرستانهای کرج هست میدونم مسکن مهر داره و شلوغه خیابون هم داده پیاده راه بری 😅🤣😄

میگم عجیب نیست مثلا؟

خونه خاله ام حاشیه تهرانه از اتوبوس پیاده شدیم ۵۰۰ متر پیاده رفتیم تا خونشون هزار نفر بوق زدن هیچکسم غیر ما تو خیابون نبود انگار پیاده راه رفتن عجیب بود اونجا

ماهدشتم این مدلیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطوریه جو منطقه اش؟عزیزم شما دیدید؟مثلا عصرا دلم گرفت میتونم برم قدم بزنم و خرید کنم؟

اره سرسبزه خوبه

من رد شدنی دیدم اونا زندگی نکردم

منطقه شم واقعن شیکه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
میگم عجیب نیست مثلا؟خونه خاله ام حاشیه تهرانه از اتوبوس پیاده شدیم ۵۰۰ متر پیاده رفتیم تا خونشون هزا ...

نمیدونم من با ماشین چند بار رفتم آدم تو خیابون بوده😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️