2777
2789
عنوان

کولیک

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 28 پست
بهش رازیانه و چهار زیره میدادم دیدم خیلی تاثیر نداره دیگه ندادم

اروغشو حتما بگیر خودتم چیزای نفاخ نخور عزیزم درکت میکنم روز و شبهای سختی هست

ان شاءالله نی نی جونت هرچه زودتر خوب بشه با دخترک من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پستونک میدم بهش یکم اروم میشه ولی باز میندازه بیرون و جیغ میزنه

نه همزمان با سشوار و تاب دادن پستونکم بده.ننو نداری؟؟

من صبح تا شب دست تنها تو پتو کوچیک میذاشتمش تابش میدادم البته کمرم نصف میشد.گهواره داشت ولی مثل ننو نبود.

چند باری اینقدر گریه کرد بعد سه ساعت ۴ ساعت یهو صداش نمی اومد نگو خوابش میبرد.باز البته یه ربع بعد بیدار بود.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم همین کارو میکنم اما بعضی وقتا ک درد بچه زیاد باشه اینام بی فایده هست خدا همه نی نی هارو خوب کنه ...

انشالله همه نی نی ها سالم باشن

قدیم همه مواد غذایی طبیعی و ارگانیک بود الان نه پس مادر باید رعایت غذای هم بکنه تا کمتر درد بکشه بچه بخدا من هر موقع دخترم گریه میکرد انگار تمام بدنم درد میگرفت از ناراحتی

انشالله همه نی نی ها سالم باشن قدیم همه مواد غذایی طبیعی و ارگانیک بود الان نه پس مادر باید رعایت غذ ...

ان شاءالله عزیزم

الان همه چی ب قول مامانم شیمیایی شدن😂 باورت میشه بنظر من داروها هم مثل قبل نیستن همش خراب کردن

من یه چیزی میگم بهت حتما انجام بده بخدا به هرکی گفتم جواب گرفته حتی بعد به مدتی اومدن تشکر کردن گفتن ...

براش صدای سشوار میزاشتم اروم میشد ولی الان دو سه هفته اس همونم جواب نمیده دیگه

اروغشو حتما بگیر خودتم چیزای نفاخ نخور عزیزم درکت میکنم روز و شبهای سختی هست ان شاءالله نی نی جونت ...

انشالله همه بچه ها زودی خوب بشن بخدا هرموقع گریه میکنه خودمم باهاش اشک میریزم انقدر سخته برام این بچه ها خیلی کوچیکن برا درد کشیدن

حتما پاهاشو به صورت پدال دوچرخه که حرکت میکن بچرخون زود تر باد شکم دفع میکنه شکمشم به همون سمت که عق ...

وقتایی که ارومه براش ماساژ میدم ولی دیگه جیغ که میزنه خودشو سفت میکنه نمیتونم پاهاشو جمع کنم😢

نه همزمان با سشوار و تاب دادن پستونکم بده.ننو نداری؟؟ من صبح تا شب دست تنها تو پتو کوچیک میذاشتمش ت ...

ننو دارم توش اروم نمیشه میزارمش تو چادر تابش میدم یکم که اروم میشه میزارم تو ننو باز پنج دقیقه بعد جیغ میزنه انقدر گریه میکنه که کبود میشه صداش میگیره

خواب روزش چطوره؟

بعضی وقتا انقدر دل درده تو 24 ساعت شاید کلا 7,,8 ساعت بخوابه ولی بعضی روزا خوب میخوابه باز شبا تا صبح گریه میکنه

خدا خودش بچه هامونو صحیح و سلامت نگه داره برامون انشالله این دورانم زود بگذره فسقلی هامون زود بزرگ شن لذتشو ببریم

سلام عزیزم خواستم بدونی تنها نیستی منم پسرم چهل روزه هست و هم کولیک داره هم رفلکس

برا رفلاکس فکر کنم باید حجم شیرش رو کم کنی دفعاتش رو زیاد کنی که معده اش یهو پر نشه

اروغش رو خوب بگیر و بعد شیر خوردن 20 دقیقه عمودی نگهش دار که شیرش قشنگ ته نشین بشه تو معده اش

موقع خواب بدنش رو سطح شیب دار باشه مثلا یکی از بالشت های خودتونو بزار بچه از قسمت کمر روی بالشت باشه که کمر و کردنش اذیت نشه و سرش بالا تر از بدنش باشه

اینا چیزایی بود که میدونستم گفتم شاید کمکت کنه عزیزم