خورشاد مدیر عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 651 عنوان بچها حالم خوب نیست | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست دلم تنگ شده برا همه روزای خوب خیلی چیزا گرون شده خسته شدم دیگه همه چی گرون شده دلار 130 تومن داریم به کجا میریم امروز | 01:51 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبسنگ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 912 چند گرم فروختی ماشین چی خریدی گرمشو یادم نیست یه دستبند بود با یه پلاک و زنجیر و یک جفت گوشواره دادم به بابام خودشم پول گذاشت مامانمم طلاهاشو داد یه ایکس ۵۵ خریدیم
aban65 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 1193 من فقط حیرت زدم از درآمد آرایشگرها خیلی قیمتها بالاست مگه عمل جراحی میکنن یه رنگ مو ۹ میلیون خیلی زیاده
خورشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 651 گرمشو یادم نیست یه دستبند بود با یه پلاک و زنجیر و یک جفت گوشواره دادم به بابام خودشم پول گذاشت ماما ... چقد شد ماشینت الان چقده
خورشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 651 من فقط حیرت زدم از درآمد آرایشگرها خیلی قیمتها بالاست مگه عمل جراحی میکنن یه رنگ مو ۹ میلیون خیلی زی ... اووو منم
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6348 منم نرفتمتو نت دیدم امسال لباسای قشنگی مد شدهمانتو و پالتو های بلند و شیکمبارکه هرکی ک خریده🥲من ک چ ... منم بعداز چندسال امسال خواهرشوهرم برای تولدم برام گرفت به شوهرم گفتم همین امسال که من لباس زمستونی گرفتم بارون و برف نیومد میگفت برو لباس تابستونی بخر بذار بارون بیاد 😁
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10630 منم نرفتمتو نت دیدم امسال لباسای قشنگی مد شدهمانتو و پالتو های بلند و شیکمبارکه هرکی ک خریده🥲من ک چ ... چه جالب یعنی شوهرت برات نخرید؟؟ نگو که خودم نخواستم اونوقت اینجا دخترامون انتظار دارن شوهر کنن براشون خرج کنه Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
آبسنگ عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 912 چقد شد ماشینت الان چقده پدرم خریده من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ۱۶۰۰ یا ۱۷۰۰الان شده ۲ میلیارد
خورشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 651 پدرم خریده من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ۱۶۰۰ یا ۱۷۰۰الان شده ۲ میلیارد خوب خوبه که
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8460 چه جالب یعنی شوهرت برات نخرید؟؟ نگو که خودم نخواستم اونوقت اینجا دخترامون انتظار دارن شوهر کنن براشو ... شوهرم نداشت ک بخرهتا جایی ک بتونه شکم بچه هامون سیر میکنهخیلیا دارن میخرن خیلیا ندارن مثل ما بارها بعضی لباسارو تصور میکنن ولی نمیتونن بخرن🥲 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
خورشاد مدیر استارتر عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 651 پدرم خریده من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم ۱۶۰۰ یا ۱۷۰۰الان شده ۲ میلیارد من همینقدر طلا دادم شوهرم الانم دارم جدا میشم مامانم اینا نمیدونن طلاهانو دادم بهش
goooooooooaaadmy عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 6688 ۵۰درصد الکی مینالن به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15210 همه دارن الکی میگن گرونی به ما فشار آوردهامروز غروبی رفتم بیرون همه جا شلوغ در حال خریدن از لباس گرف ... چی بگم والا!۸۰درصد فقیرنولی نمیدونم چرا انقد وچطوری به خودشون میرسن!