2777
2789

من بخاطر سختی هایی ک اعضای خانوادم بهم وارد کردن .یجورایی قیدشان رو زدم .فقط از راه دور دعا میکنم با اینکه بهم بد کزدن. ولی اصلا نمیتونم مثلا ب داداشم بگم خوبی ؟نگرانتم!چون از اول توی خانواده ما اینجوری نبود .

ولی بر عکس خواهرم ک در حق اونم بدی شده همش سعی داره خانواده رو بزور بهم بیاره .خانواده ای ک از هم پاشیده و فقط توش فحش و بی ادبی و بی احترامی هست .

واقعا باید سعی داشت خانواده رو ب هر قیمتی شده نگه داشت ؟

چرا واقعا از چیه ک نمیتونم ب خواهرم بگم دوستت دارم یا بعدش کنم یا باهاش راحت باشم .چرا انقدر بی مهری

البته همه همینیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با خواهرت راحت نیستی؟

نمیدونم چرا !میدونی توی خانوادمون از اول سردی بوده .شاید چون محبت پدر مادر بهم رو تو خانواده ندیدیم یا ...

الان داداشم رو خیلی وقته ندیدم میدونم مشکل داره تو زندگیش. ولی نمیتونم بهش زنگ بزنم !ولی خب اندازه دوتا خواهرام نگرانش هم نیستم ولی یکم غصش رو میخورم

من اون خواهره ام کسعی داره خانواده رو جوش بزنه همبخدا ک قلب من تیکه تیکه شدع از دست همشوناما خب بازم ...

کسی هست تو خانواده که مث من باشه ؟

آخه من میگم کسی ک بهم بدی کرده و هر آن امکان داره دوباره بدی کنه .چجوری سعی کنم رابطمون خوب کنم

باور کن اونایی ک بهم بدی کردن توی مشکلات بدی افتادن .ولی بازم دلم میسوزه!ولی نمیتونم بهشون زنگ بزنم

کسی هست تو خانواده که مث من باشه ؟آخه من میگم کسی ک بهم بدی کرده و هر آن امکان داره دوباره بدی کنه . ...

برادرم

کلا مارو گذاشته کنار

و من دائم پیشم ک بندش کنم ب خودمون

ولی خستع میشم

باورت نمیشع اما در اوج دوست داشتن جدیدا دارم فکر میکنم

رها کنم

چون خسته شددم

یخدا ابجیتو فقط من میفهمم چه عذابی میکشه

شماها راحتترید بهترین کارم شماها میکنید ن ماها

نمیدونم چرا !میدونی توی خانوادمون از اول سردی بوده .شاید چون محبت پدر مادر بهم رو تو خانواده ندیدیم ...

ببین اینکه پدر و مادرا ممکنه بخاطر سختیایی که کشیدن و البته اموزه های غلط قدیمیا که عشقو نشون بدی پر رو می شه و این حرفا محبت رو تو خونه نشون ندادن می تونه یه دلیل قانع کننده باشه برای سردی بین بچه ها

اما خب از یه زنگ کوچیک شروع کن

همین داداشت زنگ بزن بگو خواستم حالتو بپرسم حتی کوتاه جواب گرفتی ادامه بده

به قولی

تو مگو همه به جنگند و زِ صلح من چه آید

تو یکی نِهای هزاری تو چراغِ خود برافروز

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
برادرم کلا مارو گذاشته کنار و من دائم پیشم ک بندش کنم ب خودمونولی خستع میشم باورت نمیشع اما در اوج د ...

خواهر بعضی چیزا نمیشه!باید رهاش کنی .

بخدا نمیدونم خانواده ام یجوریه ک اگ خدایی نکرده یکیشون از دنیا بره فقط فقط عذاب وجدان میمونه ازش

ببین اینکه پدر و مادرا ممکنه بخاطر سختیایی که کشیدن و البته اموزه های غلط قدیمیا که عشقو نشون بدی پر ...

میخوام همین کار رو کنم ولی فقط پیام ساده!باور میکنی تپش قلب گرفتم ؟

اونک مشکلاتش رو بمن نمیگه چون میدونه کاری ازم بر نمیاد .

هیچوقت هم خونم نمیاد

میخوام همین کار رو کنم ولی فقط پیام ساده!باور میکنی تپش قلب گرفتم ؟اونک مشکلاتش رو بمن نمیگه چون مید ...

امیدوارم میونه اتون گرم بشه ❤️

نمی شه همه مشکلی رو به بقیه گفت چون فقط غصه می خورن اما همین که بدونه یه گوشه دنیا یه خواهری دوستش داره به فکرشه خودش یه نور تو تاریکیه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا