2777
2789
فععععک نکنم غذا بخوریمثلا یه پرس چلو گوشت رو میتونی کامل بخوری عصرم عصرونه بستنی و میوه. شبم مثلا یه ...

چلو گوشت که نمیتونم تو این گرونی بخرم

ولی خب تخم مرغ و سیب زمینی و ماکارونی و آبگوشت و اینا زیاد میخورم

✨️🍁

یک مزیت خوبی داری اینه که اگه با رژیم و ورزش وزنت رو بیاری روی ۵۰ بدنت بدون ترک پوستی هست و سلولیت ن ...

نه پوست ژنتیکیه. ممکنه لاغر ده کیلو اضافه کنه خط بیفته

من خودم وزن کم کردم هیچ خطی نیفتاد. خاهرم دوبار حامله شده شکمش یک خطم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چلو گوشت که نمیتونم تو این گرونی بخرم ولی خب تخم مرغ و سیب زمینی و ماکارونی و آبگوشت و اینا زیاد میخ ...

خب تخممرغ و ابگوشت اینا که چاق نمیکنه. من میخام وزنم ثابت بمونه اینایی ک گفتی رو میخورم

میخای چاق شب باید غذا پرپرتئین و پرکالری باشه. ابمیوه طبیعی بستنی بریز توش سر یک ماه ۵ کیلو زیاد شدی

منم هم وزن توهم ولی قدم ۱۶۵

اگه دکتر رفتی و چکاب دادی ومشکلی نداری خب ژنتیکی نمیشه کاریش کردالبته من ۴۲بودم من وقتی عصبی میشم نمیتونم غذابخورم بخاطر همین وزنم خیلی اومده پاین ولی درکل دکتر گفته مشکلی ندارم و ژنتیکی

نه پس وزن ۸۰ کیلو خوشبحالی داره

وزن سالم خوشبحالت داره و خب لاغری یا چاقی هردو قابل حل هستند مشکل زیادی نیست

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

منم هم وزن توهم ولی قدم ۱۶۵اگه دکتر رفتی و چکاب دادی ومشکلی نداری خب ژنتیکی نمیشه کاریش کردالبته من ...

ضعیف نیستی؟ زورت میرسه وسیله بلند کنی

چون دوستم خیلی لاغر بود زورش خیلی کم بود. زودم حالش بد میشد مثلا پیاده روی زیاد بیحال میشد