2777
2789
عنوان

قلبم داره تیکه تیکه میشه

136 بازدید | 22 پست

با مشاورم رفتم تو رابطه حدود ۴ ماه لانگ دیستنس بودیم

خیلی کمکم کرد تو درسام هر شب برنامه میداد بهم

بهم وابسته شده بودیم

خیلی دوست داشتیم همو

یک ماه اخر سرد شده بود وقتی پیام میدادم سین میکرد جواب نمیداد یا دیر میداد میگفت یادم رفته

حتی شب کنکورم باهام بحث کرد

منم بلاکش کردم

بعدش به دوستم پیام داده بود کلی ضجه زد

که تو اوضاع خوبی نبودم و فلان اینا خدا میدونه چقد دوسش دارمو بهش بگو برگرده من منتظزش میمونم تا ابد

ولی دیگه کلا جوابشو ندادم

الان ۸ ماهه از اخرین پیام میگذره ولی هنوز فراموشش نکردم با یادش صبح پا میشم و شب میخوابم دارم دیوونه میشم

فکر میکردم قوی ام و میتونم زود مووان کنم ولی دارم بچوخ میرم

از طرفی نیمخوام بهش پیام بدم و دوباره وارد رابطه شم

چیکار کنم دارم روانی میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه گذاشته شب کنکورت دعوا راه انداخته معلومه چه جونوریه

عین خواستگار من که پافشاری داشت برای ازدواج، میدید من مشکل جسمی و روحی دارم انقدررررر منو اذیت کرد و حرص داد و هی میگفت کی بیایم رسمی کنیم؟

منم امشب برای همیشه دکمشو زدم

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و در شرف ازدواجه و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

همینکه گذاشته شب کنکورت دعوا راه انداخته معلومه چه جونوریه عین خواستگار من که پافشاری داشت برای ازد ...

شب کنکورم ورداشت گفت حوصله جمله انگیزشی ندارم خودم حالم خوب نیست

برو هرچی میزنی بزن خدا بزرگه دقیقا با همین لحن