2777
2789
عنوان

پسره گدا گفت دنگتو بده 😂باورتون میشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 28 پست
منم با یکی رفتم سینما یارو پول بلیط سینمای خودش حساب کرد به من گفت خودت واسه خودت حساب کن خواهر اکثر ...

وای ببین نمیدونی چجوری کولی بازی درمورد ک اره من عاشقت شدمو بحث پول نیستو فلان.و جالبه واقعا پولدارنا واقعا پولدارن و این انقد چس خور و گداس

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ادعا داشت مادر خرابمیترسم ندم فک کنه من گدای دوتا پیتزام.خیلییی کنه هست باورت نمیشه ول نمیکنه ا ...

تو چ ساده ای

باید بسوزنویش

اونی ک گداس خودشو نشون داده

من حتی باشم پول نقد میبرم جلوش یکیو تو خیابون نگهمیدارم پولو میدم بهش به اون نمیدم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نه پولشو نده. گل و عروسک رو پس بده خوراکی هم خریده همونو بخر بهش بده. بگو مگه تو پول دادی ک نقد میخا ...

همین جوری انقدر کنه هست که نمیدونی.محل کار و کلاسمون میدونه مثل کنه میمونه.میخام گورشو گم کنه از زندگیم مردک گدا

تو چ ساده ای باید بسوزنویش اونی ک گداس خودشو نشون دادهمن حتی باشم پول نقد میبرم جلوش یکیو تو خیابون ...

ببین باورت نمیشه چه موجود کنه آیه.ادرس محل کارم و کلاسم و خونمونو بلده.نمیخام مثل عن بچسبه به زندگیم برا دوریال.حتی پول گلم حساب کرده😂میگه توکه میدونستی میخاستم بگی نه چرا کادو قبول کردی!

وای ببین نمیدونی چجوری کولی بازی درمورد ک اره من عاشقت شدمو بحث پول نیستو فلان.و جالبه واقعا پولدارن ...

حالا خوبه مال تو پولدار این فک کنم چیزیم نداره یکی دیگشون من گفتم 4ماه دیگه فارغالتحصیل میشم در اومد گفت پس وقتی تموم شدی دستت رفت تو جیب خودت میام😅😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
حالا خوبه مال تو پولدار این فک کنم چیزیم نداره یکی دیگشون من گفتم 4ماه دیگه فارغالتحصیل میشم در اومد ...

برگاااام اینا چه سمایین بخدا

ببین باورت نمیشه چه موجود کنه آیه.ادرس محل کارم و کلاسم و خونمونو بلده.نمیخام مثل عن بچسبه به زندگیم ...

ترسو نباش هیچ پخی نیست

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
برگاااام اینا چه سمایین بخدا

واقعا حالا هرچی میخوام خودم و بالا نگیرم نمیشم یه چیزی یاد گرفتم ادم باید با هم لول خودش بگرده هم از نظر تحصیلی هم مالی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
واقعا حالا هرچی میخوام خودم و بالا نگیرم نمیشم یه چیزی یاد گرفتم ادم باید با هم لول خودش بگرده هم از ...

دقیقا

حالا اینو چکار کنم به نظرت

فقط اونجایی که گفته من خیلی پولدرامااخه مردک خدا زده🤣🤣🤣

ببین انقدر ادعا داشت میگه من با تیتکوینام میخرم میفروشمتون😂چقد بدبختی تو اخههه