barbie12 مدیر عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 15 عنوان شده آرزوی چیزی مدت هاااا تو دلتون بمونه | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 33 پست به قدری که هرروز بهش فکر کنید و دنیا براتون بی ارزش بشه؟💔 امروز | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 6339 از الان نباید اینطوری فکر کنی چقدر برات ناراحتم💔 منم میگم کاش از دنیا میرفتم ولی از مردن هم نا امید ... مطمئنم سختی هایی که من میکشم و هیچکدوم از فامیلامون دخترعمو هلم دوستام اینا نمیکشنبیزارم از زندگی به قدری که از تصور اینکه فردا زنده باشم گریه میکنم 😭😭
barbie12 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 15 مگه نمیگن هر چی بخوای بهش میرسی . کائنات و این چیزا. من یه چیز طبیعی برام شده آرزو. هرکار بگی براش کردمیعنی قشنگ خرد شدم براش و دوباره چسب زدم خودمو ولی اصلا هیچ تاثیری نداشته. نه میتونم کنار بذارمش نه میتونم بهش برسم .
barbie12 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 15 مطمئنم سختی هایی که من میکشم و هیچکدوم از فامیلامون دخترعمو هلم دوستام اینا نمیکشنبیزارم از زندگی به ... ارزوی مرگم بیفایدست برا همین میگم بیخود آرزوی مرگ نکن .خسته میشی بعد یه مدت و شدیدا افسرده
meloria50 عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 61 استارتر بمیرم برات که از دنیا فقط رنجشو دیدی🥺 آره منم آرزوهایی داشتم که خیلی وقته نرسیدم ولی امیدوار باش. توی این دنیا هرکی تا آخر آخر آخررر امید داشته باشه برندست💪🏻 قوی ادامه بده. حاجت هات قبول به درگاه الهی و دلت سرشار از خوشی حقیقی دختر قوی و خوب❤️