2777
2789

بخدا اصلا راحت نیستم یعنی چی شده مایه ی عذابم

از وقتی زایمان کردم دیگه حریم خصوصی ندارم از دست این زن

تو یه ساختمونیم صبحا میاد در میزنه بیدارمون میکنه وسط ناهار میاد وسط شام میاد غروب میاد شل دیر وقت میاد

بدون در زدن میاد تو

شبایی هم که شوهرم نیست میاد میمونه

والا حامله بودم از ترس گریه میکردم یبار نیومد بگه میترسی یا نه

الان از سر شب پا میشه میاد بهونه هم اینکه بچه نصف شب گریه نکنه

از ترسش از سر شب برقارو خاموش میکنم

خب شاید دلم میخواد باخودم خلوت کنم حق ندارم یعنی

جز اون پیشش راحت نیستم با بچم بازی کنم و لالایی بخونم و....

امشب طبق معمول از سر شب برقارو خاموش کردم واقعا هم خوابیده بودیم

ساعت ۱۲ شب دیدم در میزنه خب درد باز نمیکنم یعنی خوابیدیم باز در میزنه صدا میزنه بیخیال نمیشد درو باز کردم اومده میگه بالشت بیارم بخوابم

یکم با بچه بازی کرده بعد کونشو کرده طرف ما گرفته خوابیده

خیر سرت مگه نیومدی کمک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسریا هرچی پیرتر میشن خرتر میشن

شوهرت باید بهش یچیزی بگه چون با این مدل رفتار کردنش تو هرچی بگی هم براش مهم نی

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

میدونی مادربزرگا اینجورین نمیتونی کاری کنی 😂

منم همش پیش مادربزرگم بزرگ شدم اینا نوه ببینن خودشونو میکشن😂

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

شاید چون تازه زایمان کردی اومده فقط پیشت باشه

توانش انقده دیگه لابد قدیم زائو رو مدتها تنها نمی ذاشتن نترسه توهم نزنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

به شوهرت بگو.

خودت رک بگو نیازی به کمک ندارم تنها راحتترم.

باز اومد نذار بخوابه. بچه بیدار میشه عمدا اجازه بده کمی گریه و سر و صدا کنه. بگو بغلی شده خوب شد اومدی بگیر بچرخونش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مثل مادر شوهرم حامله بودم من غذا نداشتم بخورم حالم داغون یه لیوان آب دستم ندادحالا هی میاد

چون عروس براشون مهم نیس میگه فدا سرم بمیره از گشنگی و ترس. ولی نوه رو بچه پسرشون میدونن بخاطر نوه میان