2777
2789
عنوان

عمل بینی

65 بازدید | 12 پست

من الان سه ماه از عملم میگذره پره های بینیم نامتقارنه و بینیم خیلی پهن شده خیلی حالم بده هفته دیگه قراره چسبمو در بیارم کسایی ک تجربه داشتین بنظرتون درست میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=403948048]البته اگ ورم باشه خوب میشه بعددوسال[خود دکتره هی میگه ورمه ولی اخه چ ورمی بود

من دوساله عمل کردم تازه دماغم فرم گرفت. همه میگن پولتو خردن عمل نکرذن یعنی تغییری نکردی، یوقتایی بینیم خوبه یوقتایی مث قبل میشه.

اشکال نداره ورمه اگه ورمم زیاده شاید دکترت بگه چسب بیشتر بزن یا کورتون تزریق کنه یا قرص بده واسه منم 6ماهه گذشته بعضی صبح ها بلند میشم یه طرفه ورم میکنه یه طرفه نه غیر قرینه میشه ولی تا عصر دریت میشع کم کم داره این حالتا کمتر میشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من دوساله عمل کردم تازه دماغم فرم گرفت. همه میگن پولتو خردن عمل نکرذن یعنی تغییری نکردی، یوقتایی بین ...

من خیلی تغیر کردم همه هم میگن بینیم بهم میاد ولی خودم دوسش ندارم دلم میخواست نوکش تیز تر باشه و پره های بینیم با اینکه دست نخورده بازم قرینه نیس نمیدونم واقعا بخاطر ورمه یا چی

اشکال نداره ورمه اگه ورمم زیاده شاید دکترت بگه چسب بیشتر بزن یا کورتون تزریق کنه یا قرص بده واسه منم ...

نه من بینیم گوشتی نبوده بخاطر همین نه از روز اول قرص بهم داد نه کورتون نه هیچی حتی ماساژم گفت نمیخواد

نه من بینیم گوشتی نبوده بخاطر همین نه از روز اول قرص بهم داد نه کورتون نه هیچی حتی ماساژم گفت نمیخوا ...

منم گوشتی نبود ولی ماساژ میدادم قرص هم نخوردم ببین هر طور باشه عمل شده ورم طبیعیه نگران نباش بعد از 3ماه مجدد پیش دکترت برو شاید نظرش عوض بشع

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
منم گوشتی نبود ولی ماساژ میدادم قرص هم نخوردم ببین هر طور باشه عمل شده ورم طبیعیه نگران نباش بعد از ...

هفته ای دوبار میرم فرداهم میخوام برم بهش بگم ک خوشم نمیاد از دماغم

هفته ای دوبار میرم فرداهم میخوام برم بهش بگم ک خوشم نمیاد از دماغم

فکرش نکن ورمه خوب میشه