2777
2789

واقعا حالم بده دلم گرفته از شرایط از گرونی که نمیتونم جهیزیه بخرم هرچی میخرم بازم یه چیزی کمه ...

چند روز دیگه یلدا هست و حتی خانوادم شرایطش ندارن که میزبان خانواده شوهرم باشن

دلم گرفته که همه چی تو دلم موند

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
تنها نیستیباز تو یکی پیدا شده تو این گرونی بگیرتت. خیلیا همون شوهر نصف نیمه هم ندارن. زندگی همه داغو ...

خیلی سخته جلو خانواده شوهر شرمنده باشی خیییلی

واقعا حس بدیه بعضی وقتا میگم کاش ازدواج نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون شاغلین ؟

بهتره خانواده شوهرت زیادی نخوان مثل اینستا(اینم بگم خدا لعنت کنه اونایی که تو اینستا میزارن داداشم هنوز مجرده ولی مامانم نگا میکنه ناراحت میشه میگ کاش منم همچین چیزی بفرستم واسه پسرم)

به نظرم زیاد خانواده تحت فشار نزار میدونم دلت میخواد خیلی بهتر و عالی باشه ولی الان یه کیلو میوه میخری خدا تومن میشه اونا هم دوست دارن جهزیه و مراسمات عالی باشن ولی خب گرونی نمیزاره 😔

خیلی سخته جلو خانواده شوهر شرمنده باشی خیییلیواقعا حس بدیه بعضی وقتا میگم کاش ازدواج نمیکردم

ازدواجم نمیکردی باز دردت بی شوهری بود. کلا واسه آدم بی پول همش یه دردی پیدا میشه

خودتون شاغلین ؟بهتره خانواده شوهرت زیادی نخوان مثل اینستا(اینم بگم خدا لعنت کنه اونایی که تو اینستا ...

آره خودم شاغلم

بخدا من سخت نمیگیرم انقد گرون شده همه چی ک فکر کن این ماه با حقوقم تونستم فقط یه سرویس قابلمه و یه سرویس قاشق بخرم همین شده 15میلیون تا ارزون ترین بوده