2777
2789

توهین نکنید جواب بدین

پولش رو دارین که برین؟

بعد شمایی که انقدر از نظر مالی بالاین و میتونید برین خارج از کشور چرا با یه خارجی ازدواج نمیکنید؟

اونجا هم مثل اینجا نیست اصلا خودتون میتونید پیشنهاد ازدواج بدین یا از اپلیکیشن هاشون استفاده کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک تو عمرم بفکرمم نرسیده تنهایی برم خارج🤣

من کرایه اتوبوس ندارم با 3تا بچه هام تا مرکز شهر بریم برگردیم🤣

برم خارج چکار

دقیقا مگه کسی تو این سایت هس تو فکرش باشه تنها بره خارج کشور؟

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

حق ازادی فردیشو میخواد

شما نخواه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

آره عزیزم من هم پولشو دارم هم اختیارشو

اما هرکس هم بخواد حقشه . دلیلی نداره کسی صاحب اختیار یکی دیگه باشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مگه مردهایی که زار میزنن برای مهریه و معدن، پول داشتن که مهریه بدن؟!

یا معدن کار کردن؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

این حجم از حقارت که حتی نمیفهمید چرا آزادی فردیشون رو میخوان خیلی عجیبه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم