2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 163417 بازدید | 903 پست

اگه این قضیه راسته خیلی بچه ایی و هنوز ازدواج کردن برای هر دوتون زود بوده..هفته ی قبلش کیفو کفش کادو گرفته بودی بچه ایی که به خاطر یه کیک دعوا راه میندازی خیلیا تو همین سایت نه کادو گرفتن نه یه تبریک..بنده خدا شوهرت خیلی هم خوب بوده که اینا را گرفته قدرشو بدون..و اینکه کسی که دعوت شده بوده خونت چه مادر شوهرت چه بقیه باید ارزش میذاشتند و با یه جعبه شیرینی تشریف میاوردند نه دست خالی بیان و تازه دعوا راه بندازند..اینقدر بدم میاد از این خانواده ها که فتنه به پا میکنند..شوهرت حق زدن نداشته ولی تو هم بی تقصیر نبوده ایی و رو اعصابش رفته ایی.اگه زندگیت برات مهمه هیچ وقت کاری نکن حرف دیگران رو زندگیت تاثیر بذاره وگرنه سر سال زندگیت از هم میپاشه

🫄🤱👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم سعی میکنم مثبت فکر کنم اما خب دلیلی نمیبینم که بخواد زندگی پسرشو تلخ کنه

درسته اون بدون منظور کفته

مادرشوهرت مرض نداره بخواد شمارو به جون هم بندازه حداقل به خاطر پسرش .

شماهم این یه تلنکری بوده برات همسرت نمیتونه تو عصبانیت خودشو کنترل کنه .

اولا بهتره حرفاتو واضحتر بهش بکی تا متوجه خواستت بشه

دوما الان که پشیمونه بهش بگو چه تضمینی هست دوباره این رفتار تکرار نشه و ازش بخواه بره مشاوره تا بتونه این رفتارشرو برا همیشه اصلاح کنه .

خودتم سعی کن حواست به رفتارات باشه و خواسته هاتو ارومتر و تو خونه وقتی تنهایی بهش بگو. اینجوری شاید بهتر کنار بیاد.

الان طبیعیه که خیلی ناراحتی اما به مرور برات کمرنگ میشه .

بعضی آقایون محبت کلامی بلد نیستن با خرید خونه با خرید لباس اینا با فراهم کردن زندگی محبت خودشون را ن ...

چقد شما خوب صحبت میکنی عزیزم

واقعا یکیو دیدم یه سری چیزارو درست بگه تو این سایت بلاخره

دیگه وقتی هدیه گرفتی این مسخره بازیا چیه؟ کیک بگیر، دستمو بگیر، دوستم داری؟...

مگ شما کلاس اول دبستانی؟

میدونی هزینه کیک چقدره؟

چرا زندگیتونو دستخوش ناملایمات میکنین؟!

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

خب شاید طلاها را از قبل خریده دوست من کلی طلا داره ولی الان هشتش گرو نهش

دوستت طلاهاشو قایم کرده ببره اون دنیا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خیلی وقتها خود ادم باید به خاطر حفظ ابروش از جیب خودش خرج کنه..تو که اینقدر برات کیک و حرف دیگران مهمه و پول تو حسابت داشتی به شوهرت میگفتی بیا بخریم من پولشا خودم میدم اونوقت یا خودش حساب میکرد یا نصفشو میدادبقیه شو خودت میدادی.

اتفاقی نمیوفتاد که اینقدر دعوا و جنگ هم به پا نمیشد .

🫄🤱👼

اصلا نمیتونه کنترل کنه عصبانتیش و باید بفرستمش روانشناس خودشم گفت من روانی ام

شما که شوهرتون میشناسی خب چرا جرقه اش رو میزنی اینطوری بشه من کتک زدنشو اصلا تایید نمیکنم اما میذاشتی چندروز بعد بهش میگفتی نه که تو جشن کاری کنی که اون عصبانی بشه

کمی با سیاست رفتار کنید فقط و فقط بخاطر خودتون آرامش خودتون...با سیاست مردا رو میشه عوض کرد نه قیافه گرفتن و اخم کردن

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

خدا شفات بده اگه بچسبی به این حیوون 😑 کلا بیخیالش شو و جدا سو . بخدا تا اخر عمر مجرد بمونی شرف داره به شوهری مث این . اینجا شاید بهت بگن مرد هست حق داره گاهی ناراحت میشه و ..... اینا همونان ک بخاطر اینکه مرده خرجشونو خودشونو زیر دیتو پاش له میکنن ! ولی تو اگه عزت نفس داری نکن !

مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

افرین

اگه مادرشوهرش دلسوز بود

دو روز قبل به پسرش میگفت سال اولتونه برنامت برا روز زن چیه و راهنماییش میکرد

برای حاجتم صلوات بفرستیدممنون،خدایا به هر خیری که به من برسانی سخت محتاجم،خدایا شکرت،الحمدلله کما هو اهلُه

وااای باورم نمیشه

انواع اقسام انگ ها رو به شوهرش چسبوندن

یکی میگه مطمئنم ترامادول میخوره

یکی میگه دوقطبی

یکی میگه پای شخص سوم وسطه شاید اونو تو جشن دیده

یکی مادرشوهرو نفرین میکنه

یکی میگه روانیه

یمی میگه پزشک قانونی و طلاق

مخم سوت کشید

راهنمایی خواستن اینجا اشتباهه

باید از مشاور دلسوز مشورت بخوای

بله مشکلش خانواده نیست مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس ...

بهش ارام بخش کیاهی بده، منم گاهی عصبانی میشم دلم میخاد دو ساعت جیغ بزنم تو خونه ولی وقتی ارام بخش میخورم آروم میگیرم، خیلی خوبه بخور

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اسی جان اصلا نمی گم به جدایی فکر کن، اصلا

ولی بهت پیشنهاد میکنم که به هییییییچ وجه فعلا به بچه آوردن فکر نکن

یکی از اقوام شوهرش همینطور بود و نمی تونست خشمش رو کنترل کنه با اینکه عاشق زنش بود

در نهایت متاسفانه جدا شدن اونم به یه پسر ۷ ساله

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

اشتباه از خودت بود

رفتارت بچگانه بود

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم