2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 164810 بازدید | 905 پست
چه قدر خسیس و تخسه ی کیک چیه که دریغ میکنه 🫤 من بودم میگفتم پول جشن و کیک رو خودم میدم تو فقط نقش ب ...

من شوهرم هفته ای یه کیک برا پسرم میخره

الان ک روز زنه هیچی نخرید تبریکم نگفت خیلی ولخرج اما نسبت ب زن بی توجه اینقدر .....نمیدونم چی بگم بعد داداشم اومد کارت هدیه بهم داده

منم گفتم روز مرد انتظار نداشته باش

مشکل پول نداره بی توجه خیلی

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

عزیزم این عین شوهر منه عاقبت خوبیم نداره

برا من روز ب روز بدتر شد و بهتر نشد

اینا فقط باید حرف خودشون باشه فقط

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کل اتفاقات رو خوندم

به حرف اینایی که میگن تو مقصر این کتک خوردنی اهمیت نده اینا زنایی ان که خودشونو لایق کتک میبینن اگه توقع یا ناراحتی داشته باشن

همسرت نرمال نیست ، واقع بینانه احتمال اتفاق افتادن دوبارش زیاده، یه کیک و ناز و ناراحتی اصلا چیزی نیست که کتکتون بزنه ،

فعلا کاملا مراقب باش باردار نشی

راه های دیگه رو مثل مشاوره رو هم امتحان کن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بله واقعا یه حرف ساده حتی از روی دلسوزی چطور میتونه زندگی همه و از هم بپاشه من زن شدیدا صبوری هستم . ...

الان به این میگی صبوری افتخارم میکنی؟؟؟فکر میکنی کاره خوبی کردی به این راحتی بخشیدیش؟؟

پشت من خدا بوده همیشه ...

خیلی معذرت میخوام ولی اینکه میگی هیچی تو خونه نداشتی و پس انداز و حساب جدا داری واقعا متاسفم همینا باعث شده شاید که شوهرت علاقه ای به کادو دادن نداره عزیزم تو که مستقلی و حساب جدا داری دیگه از یه مرد که خرج خونه و زندگی و طلا خریدن تو و حساب جدا داستن تو گردنسه انتظار نداشته باش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

واقعا فک میکنی پرسیدن این سوالا عشق رو در وجود همسرت بیشتر میکنه نه عزیزم سخت در اشتباهی شاید ۵۰ درصد خانمای سایت شوهرشونو التماس میکنن که خودتو تو خرج ننداز برا روز زن من انتظاری ازت ندارم بعد شما ابنجوری کردی ار اون طرف هیچوقت از کسی نپرس چقد دوسم داری هیچوقت خودتو نیازمند دوس داشته شدن ندون

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

مشکل عصبی داره 🥺خدا به دادت برسه ،براحتی باهاش اشتی نکنی بزار خودشو جم کنه

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

وای وای ،زندگی سختی رو در پیش داری ،چرا گرفتیش میزاشتی میزد خودشو

سلام عزیزم خوندم تاپیک من دانشجوی کارشناسی روانشناسی هستم و یک رمان واقعی خوندم مشکل شوهر شما و شما داشن با کمک روانشناس اسلامی درست شد اگه بتونید برید عالیه نماز حضرت زینب بخونید نماز صبر ذکر بگید

بازم هم بگم اشتباه شدیدااااا از شما بوده ولی خب همسدت هم اشتباه کرده دست روتون بلند کرده یه وقت گارد نگیرید که زن ستیزم

منم از طرز فکرت خوشم نیومد عزیزم خیلی راحت قضاوت میکنید اتفاقا من زندگیم و خیلی دوست دارم چون با عشق ...

عزیزم باید بگم شما هم خیلی صبوری هم خیلی خانومی هم به اندازه سنت رفتار میکنی هم زنانگی داری هم بسازی هم آبروداری بلدی و خیلی چیزای دیگه و به کامنتای منفی تاپیکت اهمیت نده

فقط خودت یه استرس درونی و ترس از آینده نامعلوم داری که باعث رفتارای وسواس طور برات شده

در مورد همسرت باید بگم انگار یه شخصیتی داره که همه چیز باید خودش پیشنهاد بده وگرنه به غرورش برمیخوره اگر چیزی مطابق میلش نباشه تغییر شخصیت میده نگران نباش با تراپی رفع میشه

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

سیاست داشته باش ، ببرش مشاوره،دو شخصیتیه انگار دست خودش نیست و ممکنه تکرار بشه

وای خیلی حالم بدشد واقعا گریه دارم میکنم

منو نزد شوهرم ولی جوری یه وقتاییی قلبم شکسته تاچن روز گریه کردم یادخودم افتادم من زندگی میکنم ولی یه گوشه از قلبم کنده شده

میتریم ازینکه تکرار شهخودش میگه توبه کردم از خدا خواستم ببخشم ، توم منو ببخش اما گفتم نمیتونم

اين يك نوع اختلال هست بيماري هست با توبه كه درست نميشه البته با كمك خدا شايد معجزه بشه مثل شفا ولي بهتر هست به متخصص مراجعه كني شايد حتي يك كمبود اهن ساده باشه ولي جدي بگير خطرناك هست خيلي اتفاقا از همين چيزا هست قردا بچه بياد اونم كتك بزنه چي