2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 164833 بازدید | 905 پست

عزیزم شوهرت نمیتونه کنترل کنه و مشخصه انگار دیوانه میشه . این با تربیت و صبر و..درست نمیشه.اکه میخایی ادامه بدی دیگه نباید بری رو مخش و فکر کن با یک بیمار عصبی طرفی و گفت نه دیگه پیله نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیا خودمونو گول نزنیموقتی دیده جشنی نگرفته ، دیگه گفتنش چی بوده که چی بشه مثلا؟ بگه من چقدر عروسمو د ...

نمیدونم،ما که تو دل آدما نیستیم،پس بهتره جنبه ی مثبتش رو در نظر بگیریم، اسی عزیز رو هم بهش بد گمان نکنیم

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چیزایی که گفتی حقیقت دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی س ...

من نگفتم تاپیک فیک عزیزم

گفتم نسبت به درآمد همسرت توقع الکی داری به نظرم

البته بازم میگم همسرت مشکل روانی داره و بهتره ازش جدا بشی یا حداقل به روانپزشک مراجعه کنه

همه چیزایی که گفتی حقیقت دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی س ...

وقتی داری یکی دوتومنشو میاوردی تا بیگوشت نمونین چندماه

بعد وقتی ذاشت برات جبران میکرد

اسی راستش ازمدل زندگیت خوشم نیومد بچگونه س واینجور زندگیااا همیشه تلخه،آرامش نداره توش وهیچوقت هم پیشرفت نمیکنه

رابطش خیلی خوبه و خیلی خیلی دوسش داره

ببین اسی جون شوهرت برای تو خرج کرده گیرش روی کیکی بوده که قرار بوده با خانوادش بخوره

من الان دنیا رو بگم بخر برام میخره ولی بگم یه کیک بگیر با خانوادت بخوریم نمیخره عصبی میشه حالش بد میشه شاید با من هم دعوا کنه چون توی ظاهر با خانوادش اوکی هست ولی هزار تا غم روی دلش هست

شوهرت خسیس نیست اگر بود کادو نمیخرید ولی کیک نخریده چون پای خانوادش وسط بوده شوهرت یه حرصی از خانوادش داره که به زبون نمیاره سر تو خالی کرده

اینها رو به روش نیار ولی فقط فقط حواست باشه دیگه از این شیرین کاری ها نکنی

اینم بگم شوهر منم توی ظاهر خیلی خوبه با مادرش ولی الان بگم فلان کار رو براش کنم قاطی میکنه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

ببین اسی جون شوهرت برای تو خرج کرده گیرش روی کیکی بوده که قرار بوده با خانوادش بخورهمن الان دنیا رو ...

به نظر من مشکل همسرش اصلا خانواده نیست عزیزم

تاپیکهای قبل رو بخون

یهو الکی عصبی میشه و قبلاً وسیله پرت میکرده و این سری کار به زدن رسیده

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و

اما واقعا هنوزم نبخشیدمش

یاد اون صحنه ها میوفتم حالم بد میشه گریم میگیره

دوسش دارم خیلی عاشقشم، نمیدونم چرا اینکارو با من کرد

گفت بیا توم منو بزن اما گفتم من هزار بارم بزنم زورم اندازه زور دست تو نیست

میدونم خدا حتما تاوانم و ازش میگیره اما دعا میکنم یه جوری باشه بدونه بخاطر کتک زدن منه ...

میگن فاطمه ها و نباید دعوا کرد نباید کتک زد اما من تو روز تولد حضرت فاطمه اون همه کتک خوردم ..

بعدش گفت حالا بیا بریم کیک بخریم

گفتم نمیخوام دیگه نیازی نیست

بزور بردم بیرون کیک خریدیم برای من دیگه ارزشی نداشت اصلا .بهش هم گفتم همه چی ازون حرف مادرت شروع شد و من فکر کردم دیگه دوسم نداری .

الان از اون روز تا حالا رفتارش عوض شده داره دورم میگرده هی میگه دوست دارم و عاشقتم

خیلی وقت بود پیام نداده بود بهم اما امروز پیام داده بود دوست دارم

من دارم عین قبل زندگی میکنم دارم گرم زندگی میکنم اما یه گوشه قلبم جای یه چیزی اذیتم میکنه

کاش میشد یه خاطره هایی فراموش میشدن ....

اگ من بودم میگفتم شوهرم کادوی منو چند روز پیش داده

اون موقع معلوم میشد مادرشوهره طرف عروس بود و خوشحال شد، یا اینکه ن فقط میخاست آتیش بندازه تو زندگیشو نو خودشم جلز ولز کرد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
به نظر من مشکل همسرش اصلا خانواده نیست عزیزم تاپیکهای قبل رو بخون یهو الکی عصبی میشه و قبلاً وسیله پ ...

بله مشکلش خانواده نیست

مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه

یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس من اون روز نوبت من بود

اگ من بودم میگفتم شوهرم کادوی منو چند روز پیش داده اون موقع معلوم میشد مادرشوهره طرف عروس بود و خوشح ...

گفتم، با خنده گفتم نگران نباشید من کادوم و گرفتم

اما تو دلم گفتم شوهرم نه جشن برام گرفت نه گلی برام میخره نه کیکی .ببین حتی مادر شوهرمم حالیشه که باید پسرش اینکارا و کنه

بله مشکلش خانواده نیست مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس ...

همسر شما باید حتما روانپزشک بره و دارو مصرف کنه عزیزم اونم شاید بهتر بشه

خواهشاً با این اوضاع بچه دار نشو و سخت جلوگیری کن

الآنم دیگه دستش هرز شده وقت و بی وقت کتک میزنه