2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 163396 بازدید | 903 پست
مادرشوهره اگه خیلی دلسوز و مهربون بود خودش جشن میگرفت برای عروسش یا از قبل با پسرش هماهنگ میکرد برای ...

واا کدوم مادر شوهری واسه عروسش جشن روز زن گرفته؟؟

شاید فکر کرده ،پسرش خودش شعورش میرسه،

شاید همینجوری سوال کرده بدون غرض

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
ده روز قبل روز زن کادو میخان یه هفته مونده تبریک میخان خود روز زن جشن و کیک و....میخانبابا زن بودن م ...

زندگی که بایک کیک گرفتن برای مرد جهنم بشه اصلا نباشه بهتره اون چه مردیه که عرضه خرید یک کیک هم نداره کیف ولباس که جزء نفقس و کلا وظیفه مرده جز هدیه و لطف حساب نمیشه پس هو چی گری و کولی بازی مردها واسه چیه ؟ عرضه نداشتن خرج زن بدن خب چرا اومدن جلو ؟ الان کم آوردن باید ضرربی عرضگی مرد رو زن. بده ؟ در واقع به اسی تیکه نپروندن بلکه به اون مرد بی عرضه تیکه انداختن که زنش شده سیبل خنده ها وتیکه پرانی و عقده گشایی های بقیه بخاطر بی عرضگی اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک نخریده ماشسن یاخونه بنامش میزنه🤣🤣

واقعین اینا؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتی برات کادو گرفته لازم نبود با حرف مادرشوهرت بری مثل بچه کوچیکا ایراد بگیری برا کیک واقعا زنها خو ...

والا تو تاپیک قبلی میگه دو ماهه گوشت نگرفتیم و وضع مالیشون خوبه نیست چون قسط داریم و ...

بعد همسرش هدیه گرفته و استارتر گیر داده به کیک🥴

البته هیچ کدوم از اینا اینکه همسرش روانی هست رو نمیپوشونه

واا کدوم مادر شوهری واسه عروسش جشن روز زن گرفته؟؟شاید فکر کرده ،پسرش خودش شعورش میرسه،شاید همینجوری ...

مطمئنم که بدون غرض بوده و ناخواسته باعث روشن کردن این آتیش توی دل من شد

مهم نتیجه کاری بود که کرد بچه نبود میدونست حرفش با دل اون عروس چکار میکنه و این کار رو کرد

نه فکرکنم

آدم گاهی از انجام عملی خیلی مطمئنه،بعد میبینه نشده،بحالت تعجب ممکنه بپرسه، چرا نشده؟؟

بنده خدا تو دل عروسش که نبوده

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏