2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 157237 بازدید | 883 پست

تا صفحه سه خوندم خیلی حرص درار و نمک نشناس و بچه ای، دست میزد توی تالار برا تو که..... میای!!! دیگه چی

کیک چیه این طور گیر دادی یکم بزرگ شو

با زدن مخالفم اصلا بنظرم حیووون میزنن وای اینجا حقت بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی داری یکی دوتومنشو میاوردی تا بیگوشت نمونین چندماهبعد وقتی ذاشت برات جبران میکرداسی راستش ازمدل ...

منم میخواستم بگم خیلی بچه بازی کرد دیگه یه تومان چیه بایه تومان اسی پولدار میشد ؟میرفت گوشت میخرید زندگی دوتفره س

ولی شوهرشم مشکل داره خطرناکه

تا صفحه سه خوندم خیلی حرص درار و نمک نشناس و بچه ای، دست میزد توی تالار برا تو که..... میای!!! دیگه ...

حقش بوده؟خیلی بیشعوری

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بله مشکلش خانواده نیست مشکلش اینه نمیتونه خشمش و کنترل کنه یا روی خودش باید خالی کنه یا وسیله و شانس ...

بی خیال گذشته دیگه،همه ازاین تجربه ها دارن،اونم معذرت خواهی کرده دیگه کشش نده،فراموش کن

اونقد چیزای بدی بعضی وقتا آدم میبینه تو زندگی که باید چشماشو ببنده این درمقابلش چیزی نیست اصلا

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

واقعا اینا رو بهش گفتی چطوری آخهههه

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

توروخدا زیاد گیر نده مثلا دوستم داری هی بگی من الان کسی اینجوری رو مخم بره هی تکرار کنه نمیتونم تحمل کنم یکی از دوستام اینطوریه همش کتک میخوره سعی کن آروم باشی خیلیا از مردا زناشون خیلی دوست دارن ولی نمیتونن ب زبون بیارن

شوهرتون تو خونه ای بزرگ شده که اینجور مراسمات رو نداشتن حتی ممکن بوده کیک بخره و خانواده ش مسخرش کنند مادرشوهرتون هم برای شکستن دل شما این و گفته وتیرش به هدف خورده و زندگیتون رو خراب کرده شوهرتونم آدم زود جوشیه

برای اولین بار یه خواسته کوچیک و ارزون و ساده داشتهخواسته توجه و عشق بگیره اهمیت بگیرهبعد وحشیانه کت ...

شما از کجا میدونی برا اولین بار بوده ؟؟

همه اینجا به نفع خودشون تعریف می کننن

در هر شرایطی نباید می زده

ولی خودش داره میگه اولین بار دست روم بلند کرده

دلیل نمیشه بدبخت باشه

تقصیر خودش هم هست

مردا از نق زدن و گیر دادن و پیله کردن خوششون نمیاد

خواسته کوچیک و بزرگ نداره باید یه منطقی پشتش باشه

عشق و توجه یعنی قبلا بدون اصرار براش کادو گرفته

دلیل نمیشه برا یه کیک که اونم میخواد جلب توجه کنه

این همه کششش بده

استارتر به شدت از رفتارت بدم میاد سر هیچ و پوچ احساس بی ارزشی کردی خیلی بی معنی بود گیر دادنت بچه بازیت اصرار هات خیلی الکی بود

اصرار برای کیک روز اول رو بتونم هضم کنم روز دوم رو به هیچ وجه هضم نمیکنم

ولی در مورد کتک زدن به یه گنده لات یه پولی بده بیاد شوهرت رو سیر کتک کنه فقط جوری که جاییش نشکنه و بیمارستانی نشه ، یه پولی هم ازش بدزده فرار کنه

من بودم قطعا این کار رو میکردم و هیچ وقت هم گردن نمیگرفتم باید شوهرت بفهمه زورش رو سر ضعیف تر از خودش خالی کنه بی جواب نمیمونه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85