2777
2789
عنوان

مامانم خیلی داره اذیتم می‌کنه به خودک شی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 89 پست
سعی کن زیاد باهاش وارد بحث نشی اصلا هم جوابش رو نده اعصابت به هم میریزه فعلا مجبوری تحمل کنی ادم مری ...

فکر نکنم روزای خوبی در پیش باشه چون جوری که مشخصه باید مستأجری بکشم و دنگ و فنگ زیاد دارم و فقط باید خدا خدا کنم که شوهرم بعد از ازدواج رنگ عوض نکنه چون چیزی که من به اینا دیدم اگه طلاق بگیرم میگن برم زیر پل بخواب تو مایه آبروریزی هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به این موضوع نداره زن ستیزی همین الانشم هست مشکل تربیت نا درست و ازدواج تو سن کم هست مامان من ۱ ...

خب بخاطر جامعه زن ستیز و مرد سالار دختر بدبختو اون سن شوهر میدادن دیگه ک دختره هیچی نفهمید از زندگی تو کودکی شد زن!

عمه بدبخت من رو دادن ب یکی ببست سال بزرگتر تو سیزده سالگی میترسیده رابطه برقرار کنه بچه هم شوهرش کتکش زده هم باباش

جالبه دقیقا خودش بعدها همین کارو با دختر خودش کرد عین همینو

ببین انقد نسبت به رابطه مادری سالم حسودم که وقتی مامانای بچه های تو خیابون به حرف بچه کوچیکشون گوش م ...

همین حس تو رو وقتی رفتار خواهر و شوهرخواهرم رو با خواهرزادم میبینم، منم دارم:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

فکر نکنم روزای خوبی در پیش باشه چون جوری که مشخصه باید مستأجری بکشم و دنگ و فنگ زیاد دارم و فقط باید ...

نه این حرفها رو نزن همه اول زندگی مستاجری میکشن بخدا مهم اینه دلت خوش باشه درست تموم بشه میری سر کار امیدت به خدا باشه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
بابام از دست این اژدهای دو سر قرص اعصاب میخوره تازه با همه ی اینا ناراحت هم بود که چرا من روز مادر ر ...

چقدر من رو یاد مامان مامانم مینداره:)

هر طوری هست نذار پیام بده

به یه بهونهای شماره همسرت رو عوض کن..

میتونی یه خط جدید مشابه خط اون بخری، و شماره سیو شده تو گوشی مامانت رو تغییر بدی به اون:)

و تو گوشی همسرت هم مامانت رو بلاک کن

و اینکه ابدا اجازه دخالت نده

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

همین حس تو رو وقتی رفتار خواهر و شوهرخواهرم رو با خواهرزادم میبینم، منم دارم:)

حتی وقتی مامان و خواهرمو با هم میبینم

خواهرم اصلا تو خونه به کسی محل نمیده

مامانم میپرستتش

خواهرم در جواب محبتاش سرش داد میزنه

مامانم هول میکنه سریع معذرت خواهی میکنه

بیچاره من

باید بتونی و بتونیم برای دخترامون :)

بخاطر دختر اینده ام دوساله میرم تراپی

روحمو استفراغ میکنم گذشته تلخم میاد بالا دوباره استرس اون روزا رو میکشم

سخته خیلی سخته

کاش لایق بشم بتونم دخترمو ببینم

من اگه بخوام بچه دار بشم باید چند سال برم تراپی بس که مامانم انواع و اقسام تروما رو بهم داده

میدونم درک میکنم خودمم همینم

هرچند جامعه هم همش تو فشار گذاشته ما زن هارو حقمونو ضایع کردن انگار ما برده ایم 🥲

حتی وقتی مامان و خواهرمو با هم میبینمخواهرم اصلا تو خونه به کسی محل نمیدهمامانم میپرستتشخواهرم در جو ...

الهی🥲🥲🥲

حق داری قشنگم..

ولی تا میتونی تو هم سلیطه باش و چشم سفید..

والا که خیرش بیشتر از شرشه:)

ببین انقد نسبت به رابطه مادری سالم حسودم که وقتی مامانای بچه های تو خیابون به حرف بچه کوچیکشون گوش م ...

منم به حرف بچه هام باحوصله توخیابون گوش میدم ولی با پسرنوجونم لجبازی میکنم چون نگرانشم، میخواد درس نخونه فقط باگوشی باشه باهاش بحث میکنم سعی میکنم کنترلش کنم تادرسش بخونه خودش علاقه نشون نمیده

بخاطر دختر اینده ام دوساله میرم تراپیروحمو استفراغ میکنم گذشته تلخم میاد بالا دوباره استرس اون روزا ...

همین ک ما میدونیم خودمون ک باید روحمونو اروم کنیم تا بچه هامون مث خودمون دچاره تروما نشن ینی نسل اگاهی هستیم

حتما لایق هستی❣️