2777
2789

بیست سالمه یک ساله عقد کردم

مامانم خیلی داره اذیتم میکنه سر کوچیک تربت مسائل گیر الکی میده و بحث راه میندازه تا جایی که امشب به بابام گفتم دلیل این رفتاراش با من چیه؟ میگه من خودم هم خسته شدم از دستش

شوهرم واسه روز زن سورپرایزم کرد به عروسک و باکس خوراکی های مورد علاقه ام رو خرید

بعد مامانم میگه چرا رفته چیز الکی و به درد نخور خریده

همونو یا پولشو میداد بهت یا یه لباس یا سال و روسری میخرید

منم گفتم مرد ها همینجوری هستن نمیدونن که تو چی میخوای باید بهشون بگی اونم میخواسته منو سورپرایز کنه

خوبه یه لباس یا یه سال میخرید ولی سلیقه ی من نمیبود یا خوشم نمیومد؟!

شاید چیزی که اون خریده واسم از نظر تو که چهل سالته جذاب نباشه ولی واسه من هست ( بابام واسش روز زن کادو نخرید امسال)

بعد من ناخن کاشتم واسه مراقبت هر شب با وازلین چرب میکنم اطراف ناخنم رو و با دستمال کاغذی خشک میکنم

امشب اومده میگه حق نداری به دستمال کاغذی دست بزنی

وازلین هم حق نداری برداری برو واسه خودت بخر دستمال کاغذی رو هم برو بخر 😐

یه سری هم لباس واسم خریده بود گفت باید پولشو بدی بهم اگه ندی نمیذارم بپوشی منم محل ندادم فرداش رفتم سر کمدم دیدم لباسه نیست رفته پس داده!!!

جای اینکه با خودش بگه این دختر بخت برگشته یکسال دیگه بیشتر مهمون این خونه نیست بذار مثل آدم حداقل این یکسال رو باهاش رفتار کنم بدتر جفتک پرونی میکنه امکان اینکه زودتر برم سر خونه زندگیم رو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا مادر با بچش دشمنی میکنهمامان من زوری منو فرستاد رشته ای که میخواست و نذاشته بودن برهاز ه ...

همینی که بفهمن میتونن کنترلت کنن، دیگه خراب میشه همه چیز:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

خدا کنه شوهرت لاقل بد از اب در نیاد در اینده چون از این خانواده برای تو پشت در نمیادکاش بتونی درس دا ...

من خیر سرم دانشجو هستم دارم درس میخونم فکر میکردم برم دانشگاه اخلاقش درست میشه نشد گفتم شوهر کنم درست میشه بدتر شد بخدا مجردیم کمتر اذیت میشدم

سعی کن زیاد باهاش وارد بحث نشی اصلا هم جوابش رو نده اعصابت به هم میریزه فعلا مجبوری تحمل کنی ادم مریض رو باید با دلسوزی تحمل کرد به روزهای خوبی که در پیش داری فکر کن

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
نمیدونم چرا مادر با بچش دشمنی میکنهمامان من زوری منو فرستاد رشته ای که میخواست و نذاشته بودن برهاز ه ...

چون مادرای ما تحت فشار جامعه مرد سالاری و زن ستیز ی مشت محروم و نادان و عقده ای بار اومدن و الان دارن سر ماها خالی میکنن همون چیزی ک سر خودشون اومد رو

خدا کنه نسل ما برای دخترای اینده بتونه این چرخه نا برابر بی رحمانه رو بشکنه

وا😐مگه پول پدرت نیست؟!پس پدرت هم باید تصمیم بگیره:)

بابام از دست این اژدهای دو سر قرص اعصاب میخوره تازه با همه ی اینا ناراحت هم بود که چرا من روز مادر رو بهش تبریک نگفتم 😂😂 به نامه بلند بالا واسه شوهرم نوشته بود که آره شعور ندارع روز مادر رو به من تبریک نگفته از لحاظ سنی ۴۰ سالشه از لحاظ عقلی کلا تعطیله

چون مادرای ما تحت فشار جامعه مرد سالاری و زن ستیز ی مشت محروم و نادان و عقده ای بار اومدن و الان دا ...

ربطی به این موضوع نداره زن ستیزی همین الانشم هست مشکل تربیت نا درست و ازدواج تو سن کم هست

مامان من ۱۱ سالگی ازدواج کرد دقیقا هم اخلاقش مثل مامان بزرگمه

همینی که بفهمن میتونن کنترلت کنن، دیگه خراب میشه همه چیز:)

ببین انقد نسبت به رابطه مادری سالم حسودم

که وقتی مامانای بچه های تو خیابون به حرف بچه کوچیکشون گوش میکنن و جواب میدن با حوصله بهش گریم میگیره