2777
2789
عنوان

چه ازدواجی کردم چه اشتباهی

695 بازدید | 47 پست

واقعا بغضم گرفته چندین ساله ازدواج کردم شوهرم هیچی نداشته شاغل بودم الان که فکرمیکنم تمام چاله هاشو من پرکردم چقدرررسختی کشیدم .هیچوقت نداشته واسم بدتر از اون چیزی هم بگم طلبکاره وخوانواده پررو وزبون درازی داره یکبار حسرت به دلم موند جلو اونا ازم تقدیر کنه خوانوادشم میدونن دست پر اومدم و اینا نه تنها یکبار به روم نیوردن بلکه خیلییی اذیتم کردن.انگار دعای زبان بندبرام گرفتن .زنداداشای من تو مجردی وضع خوبی نداشتن ولی از وقتی ازدواج کردن هنوز نیومده تو رفاه ان.بهترین خونه رو توبالا شهر داداشم خریده واسش زده بنامش .ماشین واسش خریده. یه عالمه وسیله خونه رفته واسش گرفته .جان خودم یکبار این حرفا رو نه به اینور نه اونور نگفتم.خداروشکر که میخره واسش .ولی چرا خوانواده شوهر من اینطورین که همه چی من آوردم خونه ماشین .طلا .ولی واسم ارزش قائل نیستن .مزاحمن همش میندازن خونمون خودشونو .دنبال شر میگردن ودنبال حاشیه ان وخیلی کنایه میزنن دلم گرفت واسه خودم

منم مشکلم همینه💔💔💔💔

منم طلا خودم داشتم خانوادم بهم دادن واسه عقد و عروسیم. فروختم ماشین خریدم.

شوهرم حتی ضامنش کسی نمیشد واسه وام ازدواج

خودمون ضامن اوردیم ک ضامن شوهرم بشه.

کار نداشت خانوادم گذاشتنش سرکار.

اخرش هم هزار جور حرف و توهین شنیدم🙃🙃🙃

از زندگیم متنفرم🙂🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا دست پر رفتی مگه مردی؟ تقصیر خودته

دقیقا مشکل همون دست پر رفتنه

طلبکار میشن وپررو

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

وقتی زیادی باشی دل می زنی

خودتو در حد اونا نیار پایین

همیشه خودتو بگیر براشون

دست بالا باش

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

سختی نکشیده همه چی رو یه تنه به جون خریدی واسه همین گلم بیش از اندازه به خانواده اش خوبی نکن که کمی اونا آدم شن شوهرت هم بیش از اندازه لوس نکن تو مامانش نیستی که طلا و خونه و ماشین آوردی تو زنشی