2777
2789

تازه حقوقمون اسلامی هم نیست از اسلامی پایین تره

چون در اسلام مهریه سقف نداره و باید حتما پرداخت بشه وقتی عهد کردی اینکه بگی تهش ۱۴ سکه اونم ندی و مثل گوشت سگ به دندون بکشی کجا تو اسلام بوده؟

از اون طرف صیغه و زن دوم و بحث ارث و حضانت و...اسلامیه

ولی در مقابل انتظار دارن مثل اروپا زن خرج خودشو اقلا بده تازه اگه طرف خیلی انسان باشه وگرنه خیلیا میگن خرج ما رو هم بده خرج بچه هم بده خرج خونه و اقساط رو هم بده الان ۹۰ درصد حالت دومن ۹ درصد هم حالت اول یک درصد هیچ خرجی و کمک خرجی از زن نمیخوان

انتظار دارن خوشگل باشیم تو س ک س عالی باشیم بچه هم بیاریم کار هم بکنیم کار خونه هم باز با ما باشه خب شوهر میخوایم چی کار اینجوری؟ فتیش ارباب برده ای داریم مگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دور اطرافم خانم شاغل کم هست اکثرا شوهرشون گردن گرفتن😄

مثه من

واقعا یه سری پسر سس مغز این جوری میگن

کسی کسی روبخواد براش تعیین تکلیف نمیکنه

وای به وقتی که دلتو طرف بزنه

دختری که مهریه رو بگیره هم کم ندیدم طرف رو از عرش برسونه به فرش

خلاصه که قوانین بده واسه ما دخترا بدتر

دقیقا هر وقت ارث زن و مرد برابر شد مهریه هم ندن

بحث ارث خیلی متفاوته و اصلا شرط کافی هم نیست

هر موقع نصف حاملگی و زاییدن و شیردهی و تربیت بچه رو به عهده گرفتن هر موقع به اندازه زن روی زیبایی صورت و بدنشون هزینه کردند هر موقع زن هم مجوز تنوع طلبی و خیانت و شوهر دوم گرفت هر موقع از نظر فرهنگی تمام قضاوت ها برابر شد هر موقع دستمزد و دریافتی زن و مرد تو هر شغلی برابر شد هر موقع تایم پریودی و تاثیری که روی کار و تحصیل و روان و جسم زن میذاره جبران شد اون وقت میتونن یه مزخرفی بگن قبلش هیچ حقی ندارند هر موقع حقوقی مثل خروج از کشور مجوز کار حضانت طلاق و...مساوی بود

نه من دور اطرافم خانم شاغل کم هست اکثرا شوهرشون گردن گرفتن😄

من اکثریت جامعه رو گفتم و متولدین ۷۰ به بعد

شاید خانمایی که میگی قبل از این تغییرات فرهنگی ازدواج کردند هرچند همونا هم الان ممکنه تحت فشار باشند از این نظر که زمونه عوض شده فلانی زنش شاغله یا چه میدونم دافه تو هم اونجوری باش ما خبر نداریم

همیشه استثنا هم هست

بحث ارث خیلی متفاوته و اصلا شرط کافی هم نیستهر موقع نصف حاملگی و زاییدن و شیردهی و تربیت بچه رو به ع ...

بازم بشینی فکر کنی موارد دیگع هم هست

من یک مثال زدم

ولی خب بازم ازدواج یه چیز توافقیه

ادم باید چشمش رو باز کنه و قبل از ازدواج حقوقش رو بگه مثلا شما اگه سفر خارج از کشور میرن قبل از ازدواج بگین و...