2777
2789
عنوان

بنظرم مردها زندگی رو باختن نه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
تو این خراب شده یک تومن و سه تومن پوله؟؟؟!!

پول زیادی نیست ولی بدست آوردنش سخته

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی بیست؟ماهی بیست تومن فقط پول اجاره خونست الان خرج و مخارج ازدواج هم کم کم ۵۰۰ میلیون به بالا تازه پسر خونه داشته باشه ماشین داشته درآمدش بالای سی چهل تومن باشه از اون طرفم ازدواج ها بشدت سست شده و خیانت و طلاق زیاد هر کی دم از عشق و عاشقی هم میزنه ازدواج میکنه دوروز بعد طلاق میگیره کلا زندگی اکثر آدما تو این مملکت نفرین شدست

ماهی بیست؟ماهی بیست تومن فقط پول اجاره خونست الان خرج و مخارج ازدواج هم کم کم ۵۰۰ میلیون به بالا تاز ...

شما کجا زندگی میکنی؟؟ پدر من داره با ماهی ۲۰ خرج همه مون رو میده اصلا هم کم نیاورده فقط خونه خودمون داریم و مستاجر نیستیم

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

تو همون خراب شده ایی که شما زندگی میکنی

لطفا مودبانه صحبت کنید من از خونوادم و کشورم راضیم خداروشکر نون حلال در میاریم و چشم و دل سیریم و به محل زندگیمون خرابه نمیگیم

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

فاطمه جون تو چی میگی این وسط آتیش بیاره معرکه شدی کی سر کی خالی کرد جو میدی خدا شفات بده

اونی ک باید خدا شفا بده مشخصه

شبتون خوش

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿