2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان pocs

34 بازدید | 8 پست

من دختر مجردم و تازه فهمیدم این مشکل و دارم

پریود هام نا منظم شده یه ماه درمیون

ریزش مو شدید

مو چرب پوست چرب جوش

دل درد شدید موقع پریود

موی زائد

تازه درمان و شروع کردم

اما با تحقیقاتی که کردم خیلی ترسیدم از خوب نشدنش🥲

کسی این مشکل و داشته؟

منم اولی بود دچارتنبلی شده بودم ولی متاهل بودم

سه ماه دارو مصرف کردم کیست ریزم داشتم دکتر گفت باردار بشی اینا حل میشه باردارشدم وخداروشکر انگاری برطرف شد بعد زایمانم شماهم تحت نظر دکترت باشی وب گفته هاش عمل کنی انشالله زودنتیجه میگیری و خوب میشی عزیزم

F❤️M

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سالم بودم بعد زایمانم اینجوری شدمپریودای نامنظم و دردای شدید ریزش مودرمان شما چیهدکتر فقط ب من ق ...

دکتر به من زینک و اهن داده و یه قرص گیاهی که نوشته گیاه پنج انگشت هستش

حس میکنم داروهاش کافی نیست

منم اولی بود دچارتنبلی شده بودم ولی متاهل بودمسه ماه دارو مصرف کردم کیست ریزم داشتم دکتر گفت باردا ...

واقعا شما با وجود این مشکل بارداری شدی

هر جا میخونم میگن بارداری سخت میشه🤦🏻♀️

واقعا میترسم بعدا که ازدواج کنم مشکل داشته باشم

ممنون عزیزم❤️

فقط اصلاح سبک زندگی ورزش و تغذیه حذف قند مصنوعی و رژیم اصولی نجاتت میده تنبلی عملا درمان نداره ناپره ...

ینی تا اخر عمر باید رعایت کنم؟

میشه لطفا بگی چه کارهایی باید بکنم؟

دکتر به من زینک و اهن داده و یه قرص گیاهی که نوشته گیاه پنج انگشت هستشحس میکنم داروهاش کافی نیست

چندسالتونه

اضافه وزن ندارین

اولین درمانش کاهش وزنه برای اونایی ک اضافه وزن دارن

واینکه اگ قند خونتون هم بالاست برین دکتر غدد متفورمین میدن اونم کمک کنندست

ینی تا اخر عمر باید رعایت کنم؟میشه لطفا بگی چه کارهایی باید بکنم؟

قبل از هرچیزی قند مصنوعی رو کامل حذف کن قند طبیعی رو هم کنترل کن مثلا خرما که قندش بالاست روزی نهایتا دوتا دونه بخور چربی و روغن و فست فود و سس کلا فراموش کن اگه شده جداگونه غذای رژیمی بپز واسه خودت دمنوش نعنا فلفلی/زنجبیل و دارچین و هل و اینا هم روزی یه فنجون بخور کلم بروکلی هم خوبه به موقع بخواب به موقع بیدار شو(قبل از ۱۲ بخواب قبل از ۸ بیدار باش)تحرک داشته باش پیاده روی سبک و یوگا برای رفع استرس.چون استرس خیلی مهمه و به شدت رو تنبلی تاثیر منفی داره