2777
2789

سلام دخترا یه سوال خیلی مهم دارم، راستش یه موقعیتی برام پیش اومده و کلی ذهنم درگیر کرده. نیاز دارم بدونم شما به عنوان یه آدم بیرونی چی فکر میکنید.

موضوع اینه از یه پسر خوشم اومده، اونم از من خوشش اومده. قصدش کاملاً جدیه و برای ازدواج خواستگاری هم اومده. از نظر ظاهری و اخلاق کلی بدی نیس. مهمتر از همه وضع مالیش واقعاً عالیه. خونه، ماشین بالاشهر، مالی کامل که هرچی بخوام راحت میتونه تهیه کنه. هیچ فشار مالی توی زندگی نخواهیم داشت. چند تا ماشین مدل بالا داره ها ولی ی اما بزرگ داره اونم اینه ک آدم خیلی درونگرا ساکتیه وقتی ناراحت یا عصبی میشه اصلاً بروز نمیده توی خودش میریزه و سکوت میکنه خیلی حساس و زودرنجه. از همه مهمترش که عجیبه اینه ک هیچ فضای مجازی نداره! یعنی نه اینستا، نه تلگرام، نه واتساپ، نه هیچکدوم. کاملاً آفلاین زندگی میکنه. حالا شما با این شرایط، شما حاضر بودید با همچین شخصی وارد رابطه بشید و برای ازدواج باهاش تصمیم بگیرید؟

اصلاً فکر میکنید این تفاوتهای رفتاری میتونه تو زندگی مشترک مشکل ساز بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تو که همش از پولش گفتی چیز خاصی از اخلاقو خانوادش نگفتی😑😂

همون درونگرا بودنش و فضای مجازی نداشتنش... آخه آدم توی این دوره اصلا با گوشی و قضای مجازی نباشه یکم عجیب نیس؟

میتونین بیشتر باهم آشنا شین ولی این فضای محازی خیلی ملاک نیست،منم ده سال پیش که ازدواج کردم همسرم یه ...

نمیدونم .... شاید خیلیا بگن پولداره و همه چی داره ولی ... نظرت چیه پولش وسوسه نمیکنه؟

همون درونگرا بودنش و فضای مجازی نداشتنش... آخه آدم توی این دوره اصلا با گوشی و قضای مجازی نباشه یکم ...

شوهر منم اینجوریه فقط ایتا داره . خدایی زندگی با همچین ادمی بهشته هاااا. خاهرم همش پیشم گله میکرد شوهرش ی ریز تو اینستاست

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

فضای مجازی نداشتنش توی این دوره که همه دارن یکم عجیب نیست خدایی؟

نه 🫤

من خودمم بعد هک گوشیم کل نرم افزارامو پاک کردم و دیگه هیچ جا فعال نیستم تو هیچ گروهی هم کامنت نمیذارم فقط همین نی نی سایت هفته ای یه ساعت بیام یانیام چیش عجیبه 🙄