2777
2789

بهم قول بدید تا وقتی جسم روحی و از طرف خانواده تون آسیب دیده خوب نشده وارد هیچ زندگی نشید و بچه نیارید شما تک تک شما آینده بچه هاتون نابود میکنید حتی خود من قول بدید

کاری ک پدر مادرم با من کردن از سر نا آگاهی بود الانم دارم تاوانش میدم

من چرا باید ی نفر دیگه رو هم بدبخت کنم وقتی میدونم خوب نیستم حال من خوب نی

گیرم شاید طرفم مشکلات خودش داره نتونست حالم خوب کنه درکم کنه توقع داره من همش تحمل کنم کوتاه بیام ب نظرت میتونم؟

روحم آسیب دیده خوبم نمیشه پسر مردم بدبخت زن گرفته حالش خوب کنه ن یکی مثل من من شاید ی وقتایی سر ی چیزایی ک زود عصبی میشم از کوره در برم اون طفلی ام حرص بخوره روحم آسیب دیده قلبم درد میگیره گاهی

من فقط الان ب فکر اینم ک خودم ب ی جایی برسونم

تا سرکوفت گذشته ننه بابا اینارو هی نزنن سرم

ب ی جایی برسم ک طرف حد خودشو بدونه هی نیاد خانواده نداشته ی من بزنه سرم

م آدمی ک بدونه مریضه چ جسمی باشه چ روحی بخدا قسم ک داره در حق بقیه ظلم میکنه و هم بچه هایی ک هنوز بدنیا نیومدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا ک با خودم عهد بستم تا آخر عمر تنها بمونم ولی کاری نکنم بقیه ب پای من بسوزنن

درکت میکنم عزیزم قوی باش هیچکسو بجز خودمون نداریم باید قوی باشیم ب خدا اعتماد کن باهاش حرف بزن دلت آروم میشه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

این حرفایی ک زدم با گریه بود

فداتشم گریه نکن بخدا هممون گرفتاریم

من خودم بدترین روزارو گذروندم

ب ولله ک از همه چی کشیدم

ولی دخترم ی چیز میگم باور کن همین ک قوی توو این شرایط ادامه میدی ی روزی همین شرایط بدتت ادمی ازت میسازه ک

خودت میگی خداروشکر ک اون شرایطو گدروندم

من جوری زمینم زد سرنوشت ک گفتم تمومه

حتی ی بار خودکشیم کردم خدا بهم رحم کرد

ولی الان میگم اگ اون اتفاقا نمیوفتاد الان این نبودم

باید میوفتاد

بدتیا اومونت توو این خانواده دست خودت نبوددست مام نیست

پدرومادرامونو ما انتخاب نکردیم

اما تو یکم اگاهتری اینکه همسری انتخاب کنی ک ن تنها همسر خوب باشه ک پدر خوبیم باشه

قوی بمون

منم شرایطم بده قوی میمونم

بلاخره روز شادی مام میرسه

خدا بزرگه