2777
2789
عنوان

خانمه دروغ گفت بهم

236 بازدید | 20 پست

یادمه اوایل که عضو نی نی سایت شدم (با یه کاربری دیگه که الان نیست) یه خانمی مدام از مریضی بچه اش و ... و اینکه هزینه درمان نداره میگفت

منم اونقدر ناراحت شدم باهاش حرف زدم گفتم من برا بچه وقت دکتر میگیرم از یه دکتر خوب

اونم فکر مرد دارم بلوف میزنم گفت باشه

زنگ زدم داییم (پزشک هستن) که یه نفر پول نداره بچه داره زجر میکشه و درد داره و.... تو رو خدا خواهش میکنم من پرونده اون بچه رو گیر میارم تو براش از استادت وقت بگیر و...

داییم همونجا گوشیو قطع کرد زنگ زد استادش و حرف زد به من گفت بگوآزمایش و پرونده رو بفرسته

به خانمه گفتم اول هی پیچوند و.......درست حدس زدید تهش فهمیدم دروغ میگفته کل مدتو🙄🙄🙄🙄

از اون موقع با داییم حرف میزنم تا میگم(میشه لطفا)فوری میگه باز چه خوابی دیدی برام

لطفا این کار ها رو نکنید خانما

ما آدمیم احساس داریم

اصلا انرژی منفیه برا خودتون

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مجازی اعتمادی نیست مگر یک گروه خیریه معتبر که بشناسی شون و معتبر باشن، برن از بنده خدا تحقیق کنن و بیان بهت بگن، براش میتونی کاری کنی.

وگرنه گدای مجازی با واقعی فرقی نداره که بشینه سرراه مردم دست دراز کنه و پول جمع کنه!

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به مجازی اعتمادی نیست مگر یک گروه خیریه معتبر که بشناسی شون و معتبر باشن، برن از بنده خدا تحقیق کنن ...

گدا مجازی با کسی که برا تفریح میاد داستان بدبختی مینویسه فرق داره

این خانم واقعا همه رو دگرگون میکرد

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من تو سن ۱۴ و ۱۵ خیلی دروغ میگفتم اینجا اما هیچ وقت راجب مرضی مخصوصا بچه دروغ نگفتم راجب مریضی دروغ ...

یعنی الان 16،17سالته!؟ 🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401