2777
2789
اخ اینش بده

یعنی واقعا همین موضوع باعث شد من پشیمون بشم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خرابکاری هاشون چقدره؟

ببین ناخناشونو بگیری من تره مبل و اینارو چنگ نمیزنن اسباب بازی داشته باشن اون خرابکاریم کم تره فقط سعی کن گلدون و اینا رو اپن یا میز نذاری وقتیکه تنهاست گاز بخاری روشن نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ناخناشونو بگیری من تره مبل و اینارو چنگ نمیزنن اسباب بازی داشته باشن اون خرابکاریم کم تره فقط س ...

اینا مشکلم نیست اینا خیلی سخت نیست لامصبا خیلی خوش انرژی اند .راستی برکت دار میکنن زندگی رو راسته دیدی؟

اینا مشکلم نیست اینا خیلی سخت نیست لامصبا خیلی خوش انرژی اند .راستی برکت دار میکنن زندگی رو راسته دی ...

آره انرژی خوبی دارن ولی گربه از هاپو خیلییییی خیلییییی آروم تره بی سروصدا اگه از کوچولویش بگیری که دیگه راحت میشه تربیتیش کنی

میترسم از پس هزینه هاش برنیام مسولیت داره

آره واقعا دکتر واکسن غذا تشویقی من که خودم خیلی چیزا رو تازه و اقتصادی براشون درست میکنم ولی باید واقعا حوصله و عشقو داشته باشی من پای مرغ میدیدم میگفتم عمرا یک روز بهش دست بزنم الان میشینم تمیز میکنم ناخوناشو میگیرم میذارم تو تستر یا ماهی کیلکا یا دل مرغ غذاشون که جدا ک مرغه و چیزای دیگس

ممنظورم از راهنمایی هات خیلی لطف کردی مرسی

ولی واقعا از روی علاقه نگیر واقعا عینه بچه یا بهتر بگم بیشتر سختی داره نمیگم که نگیری ولی دلم خیلی میسوزه میبینم واگذار میکنن

ولی واقعا از روی علاقه نگیر واقعا عینه بچه یا بهتر بگم بیشتر سختی داره نمیگم که نگیری ولی دلم خیلی م ...

من از این میترسم خودم بی نهایت وابسته میشم برای من ترسناک تره مریض بشم یا نتونم نگهش دارم .مسولیت سراسرش .من خدایی از مسولیت وحشت دارم .فعلا تصمیم دارم اگر بتونم از یکی ۱ هفته بگیرم اگر تونستم بعد برم سراغ گرفتنش چون .بخوام بگیرم بعد از پسش برنیام خودم برای واگذاری اش دق میکنه . من یه مرغ عشق داشتم ۳ نفر رد کردم تا ادم مطمن پیدا کردم انقدر حساسم