2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم اون آدم سابق نیست

128 بازدید | 17 پست

شوهرم آدم نماز خونی بود از اول بعد ازدواج کم کم باهم رفتیم مسجد کم کم دعا و قران و روزی۱۰۰۰صلوات شروع شد .طوری بود که هرروز از هم میپرسیدیم امروز چه صواب بزرگی تونستی انجام بدی . کم کم کتاب شد بخشی از روتین زندگیمون شوهرم داعم کتاب میخونه محل کارش دوستایی پیدا کرد از خودش مومن تر . تو جنگ ۱۲روزه اسم نوشت برای رفتن ب تهران و کمک های داوطلبی بیمارستانی اونجا .الان وقتی حقوقش میاد اول قسطا و بعد ب نیازمندا کلی کمک میکنه بعد خرج میده .عضو باقیات و صالحات شده جدیدا فرزند معنوی داره و خرج اونم میده. پدر و مادرشو پوشش میده خرج و دوا درمونشون.

طوریه ک فامیلا میگن ما دور هم جمع میشیم میگیم ما با این حقوق خوبمون تو خرجمون کم میاریم فلانی (شوهر منو میگن)چجوری با این حقوق کم خرج خانوادشم میده؟منم میگم پدر مادرش راضی باشن خدا خودش ب مالمون برکت میده . نماز شبش جدیدا ترک نمیشه بعد نماز صبح ظهر شب قضا میخونه. الانا دیگع حس میکنم تو این دنیا نیست تو آسموناست خیلی ازش عقب افتادم🥺😭.

داعم منتظرم جنگ بشه و بره شهید شه 😭 میدونم شهید میشه از سال اول ازدواج فهمیدم🥺

ببخشید طولانی شد نیاز داشتم ب دردودل

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی؟

خدا ببحشه برات

شوهر من اول ازدواج خودشو مومن تر از من جا زد اهنگ نباشه عروسی فلان ولی الان فقط ظاهرو داره بخدا نماز نمیبینم بخونه

مگ ادارع برا ظاهرسازی بخونه

خیلی خیلی ناراحتم بقیه اخلاقای بدشم بماند

ببخشید چرا دوس داری شوهرت بمیره؟؟تو بیوه بشی.پدر مادرش بی فرزند؟؟

ن بابا چی چی دوس دارم بمیره😑 من همش دارم استرس میکشم

عه کشتیمون همه اش منتظر بودم عضو فرقه ای چیزی شده باشه یا یهو وا داده باشه ... نترس عمر دست خداست شه ...

وای😂😂

همش برام کتاب زندگی زن شهدا سفارش میده🥺 داره آمادم میکنه هااااا

عمر دست خداس

طبیعیه کارای خوبشو دیدی ترسیدی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!