2777
2789
هیچوقت کسایی رو که با دوست شوهرشون رفت آمد خانوادگی دارن رو درک نمردمخدا رو شکر شوهرم انقد با غیرت ه ...

من نه شوهر دارم نه کلا اهل رفت و آمد خانوادگی با دوست هستیم که بگی طرفداری خودت رو میکنی

ولی دلیل نمیشه چون شما یه کار رو انجام نمیدی اونکه انجام میده کارش ادا اطوار باشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ک اعتماد شوهرشو ازدست میده. چون خانوم بلید همونجا که لمس شد داذوهوار راه مینداخت نه الان ک گذ ...

الان هم ممکنه اون مرده بفهمه اسی از شوهرش میترسه ادامه بده تهدید کنه و همچین چیزایی و تازه ارتباطشو با شوهر اسی ادامه میدن از این ادم باید دور موند اسی هم بی دلیل نمیتونه قطع ارتباط کنه که

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

نمیدونی اونشب برگشتیم چه قیامتی کردم ولی اون مست بود عین خیالشم نبود تایه هفته هم قهر بودم

شوهرت بی غیرتهاجمی و تفاوتی بین شوهر شما و سیب زمینی نمیبینم

شما برا حفظ آبروی خودتونم که شده دیگه نه برید خونه اون آقا نه دعوتش کنید

🤍✨️Hala Madrid

خودتو نگوبهش بگو موقع لمس با یکی دیگه دیدیش

اره

بعد بگو خونشون چیزی نخور میترسم ازش یوقت تو مستی بلایی سرم نیاره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اول اینکه گفتن یا نگفتنت ب خیلی چیزا بستگی داره پیش خودت حلاجی کن ببین کار درست چیه ..جواب نده اینارو پیش خودت

اول اینکه چندسال از زندگیتون میگذره چقدر شوهرت با رفیقش صمیمی ه ؟؟ ممکنه ب رفیقش سپرده باشه امتحانت کنه ؟

چون اینو ما نو یکی از آشناهامون دیدیم .. اخرم چون دختره ب شوهره نگفت زنشو طلاق داد چون اونی ک سپرده بود امتحانش کنه رفیق شوهره بود .

دوم اینکه رفت و آمدتو کم کن با این پفیوز مثلا بگو اصلا از نگاهاش خوشم نمیاد معذبم بنظرم آدم هولی ه

فقط قطع رابطه اگه دهن باز کنی همون شوهرت میگه تنت میخارید کرم از تو بوده یه مامان دهه شصتیم ما اینار ...

خودمم از همین میترسم اخه شوهرم کلا دایورته داداش دیوثش هم یه مدت کرم میریخت من سگ محل کردم خودش جمع کرد اونموقعابه شوهرم میگفتم میگفت فکرکردی کی هستی که همه روت نظر دارن

جمعی که توش مست میکنن و در این حد عمل زشت انجام میدن جمع خوبی نیست

بابا یه کم جنبه داشته باشین

در حدی بخورین یذره گرم شین

بغد عرق چیه میخورین؟

نمیترسین کور شین؟

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
جمعی که توش مست میکنن و در این حد عمل زشت انجام میدن جمع خوبی نیستبابا یه کم جنبه داشته باشیندر حدی ...

من نخوردم شوهرم خورد بادوستش فکر نمیکردم اینجوری شه همیشه کم میخورد ایندفعه اون یارو از قصد هی میریخت که مست بشن

من نه شوهر دارم نه کلا اهل رفت و آمد خانوادگی با دوست هستیم که بگی طرفداری خودت رو میکنیولی دلیل نمی ...

عزیز دلم شاید تجربه هکه از این نوع ارتباطات متفاوت باشه

ولی زمونه ما ایجاب میکنه که بدبین باشیم یه ذره

من انقد از این مدل داستانا شنیدم که چشمم ترسیده

تازه خواهرم درگیر این موضوع شده بود

🤍✨️Hala Madrid

این مدلی گفتم انقدر گاوه میگه نه تو میخوای رابطمون بهم بزنی شیطونه میگه بهش بگم دست زده به بدنم

اصلا هیچ نگو ... مست بوده پفیوز نفهمیده چ گوهی خورده.

فقط دور باش ازش

بگو خواب بد دیدم فلان رابطمون باهاش قطع کنیم بهتره