2777
2789
اون بیچاره چکارست اونی که باید توافق اصلی و دستور اصلی رو صادر کنه نمیکنه چندین نسل به مر.،،.گ بر فل ...

توافق؟

با توافق حتی نمیتونستیم سوخت موشک و تامین کنیم

بعد توافق با خاک یکسان میشدیم

لایک نکن خواهر منننن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی یاد گرفتین؟دلتون میخواد یهو دولت عوض شه و بشیم عین سوریه؟بیفتیم دست یه مشت حرومزاده؟

من اینو گفتم؟؟ چه ایکس باشه چه ایگرگ برای من چه فرقی داره؟؟

هرکه باشه باشه برای من هیچ اهمیتی نداره فقط اوضاع رودرست کنن این گرونیام مقصر پزشکیان نیست از روحانی حروم زاده همه چی خراب شد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

توافق؟با توافق حتی نمیتونستیم سوخت موشک و تامین کنیم بعد توافق با خاک یکسان میشدیم

اصلا توافق و روابط دیپلماسی و آمریکا رو بیخیال از داخل دزدی کشور و برداشته متاسفانه ایران کشور مستقلیه از لحاظ منابع اگر بخوان میتونن با منابع خود ایران مدیریت کنن نمیخوان نمیکنن از جیبشون کم میشه

توافق؟با توافق حتی نمیتونستیم سوخت موشک و تامین کنیم بعد توافق با خاک یکسان میشدیم

مگه خاکی هم مونده دیگه این عمر و جوونی ماها و نسل پدر مادراشون و قید ازدواج و بچه دار شدن ماها بود که پودر شد دیگه چی برا از دست دادن مونده اون از وضع بی ارزش شدن مدارک و بیکاری و ترک تحصیل بچه ها اون از حو.،،.زوی ها رو توی آموزش پرورش استخدام کردن اونم از وضع آرزوی خونه و ماشین و همه چیز

والا کاش اسرائیل میزد همه رو نابود میکرد یهو تموم میشدیم

نه مثل الان روزی هزار بار آرزوی مرگ کنیم

من که به مردن راضی ترم تا زندگی تو این شرایط

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

اینو متاسفانه فرو کردن تو سر ملت که راضی باشند با این شرایط

راضی

داروی مادرم نیست

حمله ام اس

شرایط بدش و هر ماه داروهاش نزدیک ۳۰ تومنه

من راضیم؟

من میگم هرچقدرم به بالادست وصل باشه مسئولم باید یکاری بکنه پزشکیان درحال فوتبال بازی کردنه

لایک نکن خواهر منننن  
اینو متاسفانه فرو کردن تو سر ملت که راضی باشند با این شرایط

لعنت خدا به هرکسی که ازین شرایط راضیه اون از وضع کمخونی و کمبود مواد مغذی بدنمون اون از دلخوشی یه سالی یکبار عید نداشتین و تفریح نرفتمون اون از وضع قرض هامون و حتی کرایه ماشینمون اون از شغل نداشتمون اون از اعصاب نداشته ای که امروز برای فردا چیکار کنیم چطوری زندگی رو بچرخونیممون بخاطرش بیخوابی گرفتیم اون از این همه هول و ولایی که به جونمون انداختن مبادا خانواده بخوابه جایی موج بم.،،.بی چیزی وسیله ای رو رو سرشون نندازه آواره نشیم توی این زمستون این همه اضطراب و فشار روانیمون دیگه چی مونده ازمون