2777
2789
مگه نامزدت پدرنداره؟ بعدش چی بگم عزیزم اگمیدونی خیلی قراره اذیت شی تومستاجری برو طبقه بالارو بساز یه ...

آره البته احتمالا پدر منم به عنوان مهریه مامانم چون مامانم میخواد جدا بشه خونه بده اگه بده میریم با مادرم که باید براش یه اتاق بسازیم تو خونه و حمام دستشویی کوچیک که جدا باشیم ازش

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتش کنه خب پس چون پدرم نداره حس مسئولیت داره نسبت ب مادروبرادرش چاره ای نیست

آره دیگه منم باید حق مادرشو رعایت کنم که از وقتی بچه بوده مادرش خرجشو در آورده

آره البته احتمالا پدر منم به عنوان مهریه مامانم چون مامانم میخواد جدا بشه خونه بده اگه بده میریم با ...

کلا عزیزم ب نظرم حتی شده ۲۰ متری اجاره کنی ازخانواده هادورباشی بهتره ازدخالت هاوهمه چی راحت تری ولی وقتی دیدی چاره نداری سخت نگیربروزندگی کن یه مدت

کلا عزیزم ب نظرم حتی شده ۲۰ متری اجاره کنی ازخانواده هادورباشی بهتره ازدخالت هاوهمه چی راحت تری ولی ...

آره البته اگه بابام قبول کرد مهریه مادرم بده خونه میشه بخریم خیلی عالی میشه مادرم اذیت نمیکنه مثلا براش یه اتاق و حمام دستشویی تو حیاط بسازیم و خودمون تو خونه اصلی زندگی کنیم

کلا عزیزم ب نظرم حتی شده ۲۰ متری اجاره کنی ازخانواده هادورباشی بهتره ازدخالت هاوهمه چی راحت تری ولی ...

فکرکنم آخرش یه ۲۰متری تو حیاط بسازم برای خودم بشینم اولاش هم بد نیست فقط جدا باشه حموم دستشویی آشپزخونه و یه اتاق😂

اگر خودش خریده پس طبقه بالا آماده کنید .من فکر کردم خونه بنام پدرشوهرته

نه مال نامزدمه

اگر خودش خریده پس طبقه بالا آماده کنید .من فکر کردم خونه بنام پدرشوهرته

البته یه جریان دیگه هم هست مادرم داره جدا میشه بعد پدرم اگه که مهریشو بده پول خونه میشه که اون موقع میشه بریم با مادرم برای مادرم تو حیاط اتاق و دستشویی حمام بسازیم و خونه اصلی برای ما باشه

چون مادرمم نمیتونم ولکنم اگه طلاقش بده مهریشو میده (مادرم ذهنش کنده نیازمند مراقبت هست کسی پیشش باشه )

خواهرشوهرم داری؟

نه فقط برادر شوهر که خیلی از من دفاع میکنه و طرف منم میگیره ازم کوچیک تره