2777
2789
بستگی به مادرشوهر داره اگر خوبه اهل دخالت نیست از مستاجری خیلی بهتره

ببین بد نیست ولی اینکه نامزد من الان یه داداش ۱۷ساله داره تا ما ازدواج کنیم این داداش بزرگترم شده نمیشه که نمیتونم راحت باشم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو برو🤭😁

دمت گرم دقیقا بعد منم واقعیتو میگم من مادر خودمو تحمل نمیکنم مادربزرگ خودم میپرم بهشون چیزی بگن دیگه اون میشه دشمن ببینه من حوصلشو ندارم😂

اره حتی اگ رفتی مستاجری بااونانرو

نه خونه برای اونا خریده یعنی نامزد من الان یدونه خونه خریده که میده به مادر و داداشش بعد ما بریم مستأجری البته اگه مادرم هم بابام زمین داد بهش خونه میریم با مادرم تا ببینیم

اره حتی اگ رفتی مستاجری بااونانرو

ولی من تاحالا تو مستأجری زندگی نکردم میترسم از کرایه اینا 😂

مگه نمیگی طبقه کاملا مجزا بهت میدن؟

باید بسازه نساخته هنوز میخواد بشیم تا بسازه

ولی من تاحالا تو مستأجری زندگی نکردم میترسم از کرایه اینا 😂

نترس اگ شوهرت جنم داشته باشه ازپسشبرمیادالبته خودتم باید دست ب دستش بدی الان خونه ای ک اگ بری بامادرشوهرزندگی کنی یه طبقس؟ یادوطبقه؟

اگر نساخته اصلا این کارو نکن فقط خرج میکنی فردا میمونه برای برادر مجرد .دوری و دوستی من اول فکر کردم ...

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن

بعد میگه بالای این خونه رو برای ما بسازه منکه کلا طبقه بالا نمیخوام

ولی اگه مستأجری بخوام باید این خونه رو که بنام نامزدمه بزاریم برای مادرش و داداشش ما بریم مستأجری بنام نامزدمه فقط اونا بمونن اونجا چون نمیشه خب پس کجا برن داداشش کوچیکه

نترس اگ شوهرت جنم داشته باشه ازپسشبرمیادالبته خودتم باید دست ب دستش بدی الان خونه ای ک اگ بری بامادر ...

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن

بعد میگه بالای این خونه رو برای ما بسازه منکه کلا طبقه بالا نمیخوام

ولی اگه مستأجری بخوام باید این خونه رو که بنام نامزدمه بزاریم برای مادرش و داداشش ما بریم مستأجری بنام نامزدمه فقط اونا بمونن اونجا چون نمیشه خب پس کجا برن داداشش کوچیکه

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن بعد میگه بالای ...

مگه نامزدت پدرنداره؟ بعدش چی بگم عزیزم اگمیدونی خیلی قراره اذیت شی تومستاجری برو طبقه بالارو بساز یه مدت زندگی کن جم وجور کن ازاونجابرو

مگه نامزدت پدرنداره؟ بعدش چی بگم عزیزم اگمیدونی خیلی قراره اذیت شی تومستاجری برو طبقه بالارو بساز یه ...

نه پدر نداره