2777
2789
بستگی به مادرشوهر داره اگر خوبه اهل دخالت نیست از مستاجری خیلی بهتره

ببین بد نیست ولی اینکه نامزد من الان یه داداش ۱۷ساله داره تا ما ازدواج کنیم این داداش بزرگترم شده نمیشه که نمیتونم راحت باشم

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو برو🤭😁

دمت گرم دقیقا بعد منم واقعیتو میگم من مادر خودمو تحمل نمیکنم مادربزرگ خودم میپرم بهشون چیزی بگن دیگه اون میشه دشمن ببینه من حوصلشو ندارم😂

....

اره حتی اگ رفتی مستاجری بااونانرو

نه خونه برای اونا خریده یعنی نامزد من الان یدونه خونه خریده که میده به مادر و داداشش بعد ما بریم مستأجری البته اگه مادرم هم بابام زمین داد بهش خونه میریم با مادرم تا ببینیم

....

ولی من تاحالا تو مستأجری زندگی نکردم میترسم از کرایه اینا 😂

نترس اگ شوهرت جنم داشته باشه ازپسشبرمیادالبته خودتم باید دست ب دستش بدی الان خونه ای ک اگ بری بامادرشوهرزندگی کنی یه طبقس؟ یادوطبقه؟

اگر نساخته اصلا این کارو نکن فقط خرج میکنی فردا میمونه برای برادر مجرد .دوری و دوستی من اول فکر کردم ...

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن

بعد میگه بالای این خونه رو برای ما بسازه منکه کلا طبقه بالا نمیخوام

ولی اگه مستأجری بخوام باید این خونه رو که بنام نامزدمه بزاریم برای مادرش و داداشش ما بریم مستأجری بنام نامزدمه فقط اونا بمونن اونجا چون نمیشه خب پس کجا برن داداشش کوچیکه

....

نترس اگ شوهرت جنم داشته باشه ازپسشبرمیادالبته خودتم باید دست ب دستش بدی الان خونه ای ک اگ بری بامادر ...

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن

بعد میگه بالای این خونه رو برای ما بسازه منکه کلا طبقه بالا نمیخوام

ولی اگه مستأجری بخوام باید این خونه رو که بنام نامزدمه بزاریم برای مادرش و داداشش ما بریم مستأجری بنام نامزدمه فقط اونا بمونن اونجا چون نمیشه خب پس کجا برن داداشش کوچیکه

....

نه نامزد من یه خونه خرید یه خونه همکف تنها که اونجا خودش و مادرش و داداشش زندگی میکنن بعد میگه بالای ...

مگه نامزدت پدرنداره؟ بعدش چی بگم عزیزم اگمیدونی خیلی قراره اذیت شی تومستاجری برو طبقه بالارو بساز یه مدت زندگی کن جم وجور کن ازاونجابرو