2777
2789

سلام خانوما میشه لطفا مراحل سزارین رو مرحله به مرحله بگید.

درد بعدش قابل تحمله؟

بعد بیحسی بهتره یا بیهوشی؟

انتخاب سزارین اختیاری کار درستیه؟

هیچ دردی نداره بعدش

فقط بخیه ها یکم حالت کش اومدن داره

وقتی بکشی دیگه هیچ مشکلی نداری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سزارین با بیحسی شدم و تجربه بیهوشی کامل رو ندارم .بعد این که بی حسی رفت بسیارررررر بسیار درد داشتم و تا چند روز کمرم صاف نمیشد و نمیتونستم از جام بلند شم .اما بعضیا میگن خیلی راحته براشون.نمیدونم والا .من چرا انقد درد داشتم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولش میری دستشویی لباس میپوشی سوار ویلچر میشی میری اتاق عمل دردش بستگی به شانست داره من که راحت بودم سر اولی خودشون مسکن میزدن سر دومی پمپ درد و شیاف استفاده کردم

من بی حسی رو انتخاب کردم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

هیچ دردی نداره بعدشفقط بخیه ها یکم حالت کش اومدن دارهوقتی بکشی دیگه هیچ مشکلی نداری

چه خوب

دکتر بهم گفت بیا برای معاینه لگن ببینیم وضعیت برای زایمان طبیعی چطوره اما من گفتم طبیعی نمیخام😕

هیچ دردی نداره بعدشفقط بخیه ها یکم حالت کش اومدن دارهوقتی بکشی دیگه هیچ مشکلی نداری

چطور اخه ؟ من مرگ رو له چشمام دیدم بعدش🥺🥺🥺

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

من خودم سزارین و انتخاب کردم و هزاربارم برم عقب بازم همین انتخابمه.....

بدن با بدن فرق میکنه

برای من زایمان راحتی بود ...بعد رفتن بیحسی دردم مث زمان پریودی سنگین بود....

راه رفتنم سخت نبود

بالاخره شکم پاره شده خیلی عادی نمیشه مث قبل راه رفت ولی انقدرم عجیب غریب و سخت نبود....

من فقط خونم طبقه ۴ بدون اسانسور بود از پله ک بالا اومدم رسیدم خونه یکم اذیت شدم همین

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بی هوشی عوارض داره بعدش ولی کسایی که بی هوشی بودن میگن بهتر بوده .وقتی بی حسیه همه چی رو احساس می کنی .دکتر ها می گن کار درستی نیست ولی خب طبیعی هم قدرت روحی و جسمی بالا می خواد .سزارین عوارض خودش داره که کم هم نیست ،طبیعی هم عوارض خودش ،ببین با کدوم راحت تر کنار میای

من سزارین اختیاری کردم بچه دومم بهمن بدنیا میاد والا ترسی نداره اول برات سوند میزارن یه کوچولو سوزش داره بعد میبرنت اتاق عمل و بیحست میکنن یکمم اونجا درد داری قابل تحمله دردش زیادنیست بعدشم که هیچی نمیفهمی من اون قسمتش که هشت ساعت نباید تکون بخوری سختم بود ولی درکل قابل تحمله بیهوشت نمیکنن دکتر منکه هرکاری کردم قبول نکرد میگه خیلی خطرناکه ریسکش بالاست احتمال ایست قابیه مادر زیاده بخاطراون نمیکنن

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
چه خوبدکتر بهم گفت بیا برای معاینه لگن ببینیم وضعیت برای زایمان طبیعی چطوره اما من گفتم طبیعی نمیخام ...

منم سزارینم اختیاری بود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.