2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بچه چیه

53 بازدید | 10 پست

دیشب خواب دیدم یه نوزاد یه ماهه دارم پدر بچه هم نمیدونم کی بود کلا نبود شبم بود تو پارک رو چمن نشسته بودم یه سگم کنارم بود که ازمون محافظت کنه چندتا از فامیل هامون مثلا اتفاقی منو دیدن اومدن تبریک بگن یهو دیدم یه مرد اومد پدر بچه اومد ولی من خوشحال نشدم فک کنم اصلا قرار بود نفهمه که بچه داره چون وقتی اومدم ترسیدم ، اصلا اون سگ چرت پیش ما بود معنیش چیه

چند وقته خواب بچه دار شدن میبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ مهر

۲۹ مهر

۲۶ ابان

روزای پریدیمه

امروز یا فردا موعدمه؟؟؟

جز کمردرد و تکرر ادار که نمیدونم از استرس یاچی هیچ علامتی ندارم

برا پریودین علامتی ندارم منی که چند روز به پریدم درد داشتم شکمم اصلا درد نداره امپول ب۱۲ زدم به نظرتون میتونه از اون باشه

این تعبیر هوش مصنوعیه

نوزاد دوماههای که دارید:

· نشانهی مسئولیت، پروژه یا رابطهای جدید است که هنوز به طور کامل شناختهشده یا پذیرفته نشدهاید.

· "پدر بچه را نمیدانم کی بود" میتواند اشاره به منشأ نامشخص این تغییر یا همکاری بدون تعهد در زندگی واقعی باشد.

2. پارک و چمن:

· پارک نماد فضای عمومی، اجتماع یا موقعیتی است که در آن احساس آرامش دارید، اما در عین حال در معرض دید دیگران هستید.

3. سگ محافظ:

· سگ در خواب اغلب نماد وفاداری، محافظت یا دوستی است.

· حضور سگ کنار شما نشان میدهد که در زندگی واقعی از حمایت اطرافیان یا غرایز محافظتی خود برخوردارید.

· این که "چرت پیش ما بود" ممکن است اشاره به این داشته باشد که گاهی این محافظت یا حمایت را نادیده میگیرید یا کماهمیت میشمارید.

4. آمدن فامیل و تبریک گفتن:

· این بخش میتواند نشاندهنده انتظارات اجتماعی یا فشار اطرافیان نسبت به زندگی شما باشد (مثلاً ازدواج، بچهدار شدن، موفقیت در کاری).

5. آمدن پدر بچه بدون خوشحالی شما:

· ترس و عدم خوشحالی شما از دیدن او نشان میدهد که ممکن است از پذیرش واقعیت یا مسئولیت مربوط به آن رابطه/پروژه هراس داشته باشید.

· این که "قرار بود نقشهای داشته باشد که بچه داره" میتواند ترس از فریب، اجبار یا شرایط برنامهریزیشدهای باشد که کنترل آن خارج از اراده شماست.

6. تکرار خوابهای مشابه در چند وقت اخیر:

· تأکید ناخودآگاه بر یک موضوع مهم است. احتمالاً در زندگی واقعی با تصمیمگیری، تغییر بزرگ یا پذیرش مسئولیت جدیدی درگیر هستید که ذهن شما را مشغول کرده

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

این تعبیر هوش مصنوعیهنوزاد دوماههای که دارید: · نشانهی مسئولیت، پروژه یا رابطهای جدید است که هنوز ...

یا ابلفضلللللل ترس برم داشت 🤦🏻♀️😐

بازم مرسی عزیزم ممنون ❤️ 🫂