2777
2789

الان میخواد برای مامانم صتدلی راک بخره برای یلداییش(هر سال برای مامانم حتی شده یه چیز کوچسک برای یلدایی میخره)😐😐😐😐😐😐😐😐حدودا ۱۰ تومنی میشه

مامانم انقدرررر از این صندلی ها خوشش میادددد ولی اخه برای یلدایی بخره زیاد نیست؟

نمیدونم چرا انقدر ولخرج شده.روز مادر هم دو تا پلاک طلای مادر برای مامانا خرید تازه مال مامان من سنگین تر بود

میدونم میخواد هزینه سیسمونی رو جبران کنه ولی لازم نیست واقعا😐😐😐چون خانوادم وضع نسبتا خوبی دارن و ما خونه خریدین دستمون خالی تره

نمیدونم بهش چی بگم نمیخوام تو ذوقش بزنم نمیخوام فکر کنه من نمک نشناسم قدردان نیستم.بگین چیکار کنم درسته؟

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم هرسال برای مادرامون کادو میخره و طلا میده

کار خیلی خوبی میکنن اینجوری میخوان زحماتشونو جبران کنن من که راضیم و خیلی خوشحال میشم چون راه دوری نمیره

این کار ما در برابر کارای اونا هیچی نیست واقعا

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

چقدر مثل همیممنم زیاد ب همسرم میگم

من خوشحال میشم ها که با مامانم خوبه

ولی امسال زیادیه اینا بخدا چون خیلی رستمون پر نبست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همسر منم هرسال برای مادرامون کادو میخره و طلا میده کار خیلی خوبی میکنن اینجوری میخوان زحماتشونو جبرا ...

اره واقعا میدونم

همسرم ارتباط خوبی با مامانم داره و به قول خودش میگه خرید سیسمونی لطفه و وظیفه نیست و میخواد مثلا تشکر کنه با این کارا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

واقعا شما خانوما چتونه؟ خرج میکنن میگین چرا میکنن نمیکنن میگین چرا!

پوففف همون واقعاااا

میترسم هم چیزی بگم دسگه انجام نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دختر حالت خوبه؟ بذار احترامشو بذاره عهروزی خدا میده نترس

🤦♀️🤦♀️🤦♀️پوففف هموننن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس