2777
2789

۲۷گرم طلا فروختیم النگو بچمم باهاشون بود الان راه به راه النگو شو میخاد ۴سالشه میدونم که دیگه نمیتونیم بخریم ۲سال هم باید قسط وام بدیم تا بیایم وام رو تموم کنیم طلا میشه ۵۰ میلیون چجوری از ۷ اومد شد ۱۳ آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الکی که نفروختید

لابد برای خونه فروختید؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه بابا برا ماشین دادیم رفت

بالاخره اینقدر براتون واجب بوده که النگوی بچه رو هم فروختید

پس الکی نبوده

دیگه اینقدر حرص نخور

تو این گرونی همون بهتر النگو دست بچه ات نباشه

حداقل میدونی خطری تهدیدش نمیکنه اینطوری

دور از جونش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بالاخره اینقدر براتون واجب بوده که النگوی بچه رو هم فروختیدپس الکی نبودهدیگه اینقدر حرص نخورتو این گ ...

جمعه دختر خواهر شوهرم اینجا بود دوتا النگو انداخته بود هی پز میومد برا دخترم جیگرم آتیش گرفت بخدا