2777
2789
عنوان

بچه هام مریضن ای خدا بدادم برس

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
منو پسرمم دو هفته پیش همینجوری بودیم نمیدونم خدا هدفش از خلقت ما چی بود که پول یه دکتر نداریم چرا جو ...

خدانکنه.هزینه ها واقعا زیاده دخترم آنفولانزا گرفت هزینه ویزیت و سرم و دارو شد یه تومن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه ناشکری نکن

ببرشوندبیمارستان دولتی دکتر و دارو رایگانه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خدا به سرهیچکس نیاره

انشاالله... شما فرشتو بفروش بچه ها را ببر دکتر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

نمیخوام نمک به زخمت بپاشم، برای کسایی میگم که میگن بچه روزی شو میاره. با این حجم از دست تنگی، چرا سه تا بچه آخه؟؟؟؟؟ الان این سه تا گناهشون چیه؟؟؟ چرا آوردیشون که الان بخوای شیر گاز و باز بذاری راحتشون کنی؟؟😣

از داروخانه چندتا دارو و چرک خشک کن بگیر اگه میتونی. اگر هم نمیتونی برو صحبت کن بگو پولشو بعدا میارم. انشالا قبول میکنن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نمیخوام نمک به زخمت بپاشم، برای کسایی میگم که میگن بچه روزی شو میاره. با این حجم از دست تنگی، چرا سه ...

من روزیو داشتم که میتونستم خرج زندگی چند خانوارو بدم الآن به این روز افتادم

بله تب و لرز شدید و سرفه وحشتناک

آب سیب

آب لیمو شیرین

آش رشته روس پودر سیر بپاش ( یا اگه دوست ندارن توش خرد کن مفلوم نشه )

نخود آب ( مثل آبگوشت گوسفندیه فقط سیب زمینیش حذفه ، پیاز و نخود رو ۵ برابرش کن [ نخود از شب قبل خیس کن ]

سوپ توش شلغم ریز رنده کن بجه ها متوجه نشن

عسل آبلیمو

چای به ، سیب ، گلابی از عطاری بخر

لبو هم خوبه

آی مرتقال

سوپ جو پرک با مای مرغ یا بوقلمون

دوره داره

[QUOTE=403943293]انشاالله... شما فرشتو بفروش بچه ها را ببر دکتر[/QUOTما اصلا اون فرشو نخریدیم عزیز د ...

ببخشید ولی فرش طلاکوب به کنار، طبق تاپیکهاتون ماشین هم دارین، طاهرا زیر پای خودتونم هست. سفر هم زیاد میرین. کسی که ۱۷۰ پول ویزیت دکتر و نداره، چطور اینارو داره؟؟؟ فقط سوال شد برام

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟