2777
2789
میخوام شارژر معمولی باشه گوشی برای مامانم خریدم حوصله این چیزارو ندارهبرای A16 شارژر معمولی ندارن؟ال ...

حرفا میزنیا دختر خوب یه تبدیل دیگه بزن سر شارژر تموم شد رفت حوصله نمیخاد که بعدش میشه یه شارژر معمولی

اگه شارژرت میخوره بهش بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزمگوشی A16 اگه با شارژر A20 شارژش کنم مشکلی پیش میاد؟تازه خریدم باید بزنم به شارژ فروشنده نگ ...

فکر نکنم عزیزم البته گوشیم مدلش این نیست اطلاع ندارم

ولی حالا که تازه خریدی تا فردا صبر کن و سعی کن همیشه از شارژر خودت استفاده کنی نه از کسی قرض بگیر نه شارژرتو بذار برای استفاده مشترک

هم سلامت باطریت مدت بیشتری حفظ میشه هم شارژرت زود خراب نمیشه

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

حرفا میزنیا دختر خوب یه تبدیل دیگه بزن سر شارژر تموم شد رفت حوصله نمیخاد که بعدش میشه یه شارژر معمول ...

موندم چرا از این شارژ سفیدا نداد🤦♀️

شارژر خودم میخوره زدمش به شارژ

شارژر شمام تبدیلیه؟

و تبدیلو بزنی به این قسمتی که دستته دیگه نمی خواد هربار جدا و وصل کنی همیشه همینجوری می مونه میشه یه شارژر معمولی

چون بالاتر نوشتی حوصلشو ندارم 😅❤️

دیگه هزینه اضافی نکن که شارژر جدا بخری حالا که گوشیت خودش شارژر داره

یه تبدیل می خواد همین

مبارکت باشه 😘

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

فکر نکنم عزیزم البته گوشیم مدلش این نیست اطلاع ندارمولی حالا که تازه خریدی تا فردا صبر کن و سعی کن ه ...

میدونم اینارو مهربون ولی مجبورم بزنم به شارژ چون تازه خریدمش تا دوشنبه صبح هم نمیتونم برم مغازه اش

باید بهم میگفت که این شارژر تبدیل میخواد🥺

گوشی منم آ۱۶.....۹۰۰ تومن شارژرشو گرفتم ۱۵ تومنم تبدیل.کاری نداره.وصلش میکنی میمونه روش دیگه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
و تبدیلو بزنی به این قسمتی که دستته دیگه نمی خواد هربار جدا و وصل کنی همیشه همینجوری می مونه میشه یه ...

عزیزم گوشیم شارژ نداشت گفت باید شارژر بخری

اینو ۸۰۰ تومن بهم فروخت و نگفت تبدیل داره

میخوام اگه شد اینو برم و یه شارژر معمولی بگیرم

گوشیم فقط سیم داشت