2777
2789
عنوان

خواب جن کسی دیده

64 بازدید | 7 پست

من یه هفتس تو ۱۴ نوبت خوابم قشنگ هف هشت بار دیدم. خیلی ترسناک و یبارم موقع بیدار شدن فهمیدم جن بوده تو خوابم . میگن مال و ثروت و خبر خوش ولی اخه این خواب هی تکرار میشه امروز با گلاب و نمک حموم کردم ولی میترسم.

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا مال و ثروته برات دعا گرفتن هر روز آیات ۶۰ قاف بخون ( آب روی آتیشه ) از بین سوره ها و ادعیه ی باز ...

ادعیه بازلی چیه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ادعیه بازلی چیه

ادعیه ی باطلی *( مثلا : حدیث کساء ، دعای معراج ، دعای نادعلی و ...

سوره های باطلی : بقره ، انعام ، جن ، صافّات ، تکویر ، عبس ، الرحمن ، ۶۰ قاف ، یس ، ۴ قل ، آیه الکرسی ( ۲۵۵ بقره ) ،

از همشون جامع تر آیات ۶۰ قاف هستس ، همم خیلی کوتاه ( ۱۰ دقیقه هم نمیسه )

دستور انتقام هم دارم دلت خواست انجام بده ( بلا که سر گیرنده { خریدار و مشتری جادو } اومد خودت میفهمی کیه