2777
2789
عنوان

گذاشتن پدر و مادر خونه سالمندان

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 49 پست
اصلا مگه پدر ومادر مارو به دنیا میارن که ازما نگه داری کنن پرورشگاه چی عیبی داره؟؟ هم فضای خوبیه هم ...

بله پدر و مادر مارو بدنیا میارن که از ما نگهداری کنن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
فقط همگی در نظر بگیرید ،خانه سالمندان خوب و مناسب و حتی نه لوکس،پول حسابی میخواد و از عهده خیلی ها ب ...

خانه سالمندان مجانی فقط برای افراد خاصی هست که خانوادههاشون پیدا نشدن یا خانوادشون تحت پوشش مراکز خیریه هستن و برای بهزیستی اثبات شده که بچه هاشون فقیرن بقیه جاها همه پولیه پول زیادیم میخواد الان این فامیل مارو که بالاتر گفتم هیچکدوم از بچه ها قبولش نمیکردن جایی بردنش که مقداری از هزینه رو خیریه میده و مبلغ زیادی هم بچه هاش مجبورن بدن که از شرش خلاص شن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پدر و مادر مارو بدنیا میارن که از ما نگهداری کنن

پس ماهم باید از یه جایی به بعد از اونا نگهداری کنیم وجبران کنیم اونا مارو بزرگ کنن سختی بکشن ولی ما هیچ کاری نکنیم اره؟؟

من تا عمر دارم نوکری مادرم میکنم تا اخر عمرش میذار روسرم پیش مرگش بشم دقیقادهمین کاری که الان داره واسه مامانش انجام میده

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خدا بچه هاتون رو سربلند و بالنده نگه دارهدرسته الان بهترین سرمایهگذاری روی بچه همینه که بدونی گلیم خ ...

ممنون از دعای خوبتون💟

امیدوارم شما هم سالهای طولانی عمر با عزت همراه با خوشی داشته باشید🙏

پس ماهم باید از یه جایی به بعد از اونا نگهداری کنیم وجبران کنیم اونا مارو بزرگ کنن سختی بکشن ولی ما ...

اونا بدنیا اوردن و مسئولن و انتخاب خودشونه

من نمیگم پدر و مادرم رو ول میکنم یا دیگه نمیبینمشون که

میگم نمیتونم از نظر فیزیکی بهشون برسم

و غذا درست کنم و حواسم به داروهاشون باشه

من حواسم به داروهای خودمم نیست

در ضمن خیلی کم اتفاق میوفته همچین چیزی

تقریبا اکثر پدر و مادرا تا ۱۲۰ سالگیشون انشالله میتونن بر بیان از پس کار هاشون

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اونا بدنیا اوردن و مسئولن و انتخاب خودشونه من نمیگم پدر و مادرم رو ول میکنم یا دیگه نمیبینمشون که می ...

من هیچقوقت مادرم نمیذارم سالمندان جون۲۵ساله داره تنهایی بزرگم میکنه هرکاری کنم کم کردم براش

اونا بدنیا اوردن و مسئولن و انتخاب خودشونه من نمیگم پدر و مادرم رو ول میکنم یا دیگه نمیبینمشون که می ...

همیشه اینطور نیست که فکر می کنیم ،گاهی ادم توی شرایط خاص قرار می گیره انگار خدا بهش توان میده،من خودم ۴ سال پدر سالمندم را حمام می بردم

خانه سالمندان مجانی فقط برای افراد خاصی هست که خانوادههاشون پیدا نشدن یا خانوادشون تحت پوشش مراکز خی ...

این داستان پول دادن بچه ها برای نگهداری پدر و مادر برای همه از نظر احساسی اجباری نیست،می شناسم بچه مهاجرت کرده ،خودش مشکل داره ولی پول را از جون و دل میفرسته برای مراقبت از مادرش و موضوع از شرش خلاص شدن هم برای همه بچه ها اینطور نیست

پس ماهم باید از یه جایی به بعد از اونا نگهداری کنیم وجبران کنیم اونا مارو بزرگ کنن سختی بکشن ولی ما ...

ما مجبور به نگهداری از اونا نیستیم چون با انتخاب خودمون به دنیا نیومدیم!

ما مجبور به نگهداری از اونا نیستیم چون با انتخاب خودمون به دنیا نیومدیم!

باشه شما نگهداری نکن بذار سالمندان

ولی من وظیفمه از مادری که۲۵ساله تنهایی بزرگم کرده ازش نگهداری کنم دقیقا مثل مامانم که داره ازمادرش نگهداری میکنه

باشه شما نگهداری نکن بذار سالمندانولی من وظیفمه از مادری که۲۵ساله تنهایی بزرگم کرده ازش نگهداری کنم ...

خب این زندگی خودتونه به من ربطی نداره ،ولی شما نباید نسخه واسه همه بپیچی

خب این زندگی خودتونه به من ربطی نداره ،ولی شما نباید نسخه واسه همه بپیچی

من واسه کسی نسخه نپیچیدم

ولی بچه ایی که نتونه تو دوران ناتوانی والدین به دادشون برسه به درد هیچی نمیخوره

من واسه کسی نسخه نپیچیدم ولی بچه ایی که نتونه تو دوران ناتوانی والدین به دادشون برسه به درد هیچی نمی ...

شما نه تنها نسخه پیچیدی ،توهینم میکنی ،عزیز هر پدر مادری خوب نیست