2777
2789
ليسانسش رو ك ايران خونده بود، بازمانده اتوبوس سانحه ديده نخبگان داراي مدال هاي المپياد جهاني در راه ...

یکم مطالعه کنی میبینی از اون سانحه اسیب ندیده قبلش پاهاش اسیب دیده بود

یکی از هم دوره ایاش تعریف میکرده

بعدشم بله چون رشتهای اساسی تر مثل پزشکی اینجا مهم تره براشون

Am ok..

اینجوری که نمیشه پس کی بمونه تو مملکت خودش

ایشون کارشناسی رو داخل ایران گرفتن

اگر ایران میخوند نهایتا استاد دانشگاه میشد با یه حقوق معمولی و یه جایگاه معمولی که هیچوقت انقدر معروف نمیشد

قطعا هرکسی اینده خودشم براش مهمه

مطمئن باش شما هم اگه جایگاه ایشونو داشتی و میدونستی کشور دیگه 10 برابر ایران بهتون بها و جایگاه میدن میرفتید

حرف زدن سادست

مهم عمل کردنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون کارشناسی رو داخل ایران گرفتناگر ایران میخوند نهایتا استاد دانشگاه میشد با یه حقوق معمولی و یه ...

منظورم کلی بود

نه فقط اون خانم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

خب بالاخره که چیرفته دیگه

عزیزم صادقانه

شما اگه داخل ایران مثلا درامدت باشه ماهی 50 میلیون و معلم باشی

کشور دیگه بگه ماهنی 200 میلیون با شغل و خونه و خدمات بهتر بهت میدیم میونی یا میری؟

البته کفتم که حرف زدن سادست ادم ممکنه بگه نه من میموندم و فلان ولی در عمل مطمئن باش اینطور نیست

عزیزم صادقانهشما اگه داخل ایران مثلا درامدت باشه ماهی 50 میلیون و معلم باشیکشور دیگه بگه ماهنی 200 م ...

بحث پول نیست بحث خدمت به کشوره

متوجم شما چی میگی

ولی علمو ادم به پول نمیفروشه

خیلیا همینجا مثل اشخاصی که توی کامنتای قبلی نام بردیم توی همین ایران قدرشون دونسته شد کار کردن و مراتب بالا رسیدن

Am ok..