خب چطوری ؟ بچت چند ساله هست ؟میشه بگی مثلا چبازی هایی میکنی ؟از کجا یاد میگیری؟
بچم ۵ سال و نیمشه ....
رو چیزایی ک دوست داره تمرکز میکنم
عاشق فوتبال
و زبان انگلیسیه..
خودم ک مدرس زبانم باهاش کار میکنم و بازی و تمرین ...
برای فوتبالش هم اکثرا مشغول توپ بازی هستیم...حتی هوا ک بهتر بود ی روزایی ک باشگاه نداشت از صبح میرفتیم پارک بانوان تا غروب ...ناهار و میوه هم باخودمون میبردیم ...و کنار زمین فوتبال میذاشتیم و کل روز باهم فوتبال بازی میکردیم ....و خیلی کارای دیگه
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چطوری با وجود شاغل بودن ، وقت میکنی ؟من بچم دو ساله هست میشه راهنماییم کنی چکار کنم چطور باهاش رفتار ...
الا حدود یک سال و نیمه دیگه بیرون از خونه کار نمیکنم...قیلا ی مدت دادگستری کار کردم ...چندین سال تو ارایشگاه بودم و....ولی منتها بچه من پسره و ارایشگاه اصلا با روحیش سازگار نیست ..پس دیگه کارمو گذاشتم کنار......
زبانم گاهی اوقات تو خونه تدریس میکنم یا انلاین ....
والا بچه خودش باید علاقه نشون بده ...
مثلا من از بازی با میوه ها شروع کردم و اسماشون و ب انگلیسی گفتم و گفتم و گفتم اونم تکرار کرد
بعد رنگها ..بعد عدد ها
البته فقط حفظی
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉