2777
2789
عنوان

انرژی خوارها

87 بازدید | 20 پست

میدونستید نباید با هرکسی ارتباط بگیریم که انرژی مثبت یا منفی از اون شخص میگیریم؟

باید دور وریاتو انتخاب کنی چون شبیهشون میشی زندگیتم از اونا جذب میکنه

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال اخیر تمام اطرافیانم رو با دقت انتخاب میکنم، واقعا مؤثره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چند سال اخیر تمام اطرافیانم رو با دقت انتخاب میکنم، واقعا مؤثره!!

آره دمت گرم ببین مخصوصا اگه افسرده و غمگین باشند و منفی نگر اونا چون خودشون تاریکی توی همه چیز میبینن زندگی آدمو هم تاریک میکنن

آره دمت گرم ببین مخصوصا اگه افسرده و غمگین باشند و منفی نگر اونا چون خودشون تاریکی توی همه چیز میبین ...

بله دقیقا، حالا یه پله بالاترش چطوریه؟

این مدلی که مثلا تمرکز ماها روی رشد بعد اقتصادی خودمون هستش و کلی ارتباطات در این راستا میگیریم، آدمهایی با حواشی مختلف و گاها ممکنه ناپسند!!

هنر اینه اونهارو محدود کنیم به همون بعد و از گزند ابعاد دیگه اونها مطلع و مراقبشون باشیم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بله دقیقا، حالا یه پله بالاترش چطوریه؟این مدلی که مثلا تمرکز ماها روی رشد بعد اقتصادی خودمون هستش و ...

آره البته اگه بخوان دیگه این بستگی به خودشون داره

آره البته اگه بخوان دیگه این بستگی به خودشون داره

یعنی چی اگه بخوان؟

بله دقیقا، حالا یه پله بالاترش چطوریه؟این مدلی که مثلا تمرکز ماها روی رشد بعد اقتصادی خودمون هستش و ...

اگه طرف از ما بهتر باشه بتونه درسی به ما یاد بده اون بهتره تازه برامون چون با همکاری با اون ماهم میریم بالاتر

یعنی چی اگه بخوان؟

منظورم کسایی که برعکس ما هستن مثلا منفی نگر یا حتی ضعیف و. خلاصه اگه بخواین کمکشونم کنیم اگه بخوان فقط میشه بعضیاشون کلا انتخایشون موندن توی شرایط بد خودشون هست

اگه طرف از ما بهتر باشه بتونه درسی به ما یاد بده اون بهتره تازه برامون چون با همکاری با اون ماهم میر ...

دقیقا منظورم همین بود،

ماها نیازمند رشد هستیم و بایستی ضمن اینکه به دنبال الگوی ایدهآل هستیم بایستی مراقب ویژگی ناپسند اونها هم باشیم...

اینطوری آروم آروم شخصیت خودمون رو خواهیم ساخت!!

من کلی دوست سمی دارم که هر کدوم در یه موضوعی تخصص دارن، باهمه اونها دوستم اما محدود!! این مهارت خیلی باحاله...

دقیقا منظورم همین بود،ماها نیازمند رشد هستیم و بایستی ضمن اینکه به دنبال الگوی ایدهآل هستیم بایستی م ...

آره عالیه البته اونایی بینشون میشن رفیق واقعی که واقعا دیگه خود خودت باشند آدم خیالش راحت میشه

منظورم کسایی که برعکس ما هستن مثلا منفی نگر یا حتی ضعیف و. خلاصه اگه بخواین کمکشونم کنیم اگه بخوان ف ...

رهاش کن و به دیگری واگذارش کن!!

این میشه قانون سوم از ماتریس آیزنهاور!! چیزی ازش شنیدی؟!

در مورد اولویت بندی در روابط و کارهای ماهاست...

رهاش کن و به دیگری واگذارش کن!!این میشه قانون سوم از ماتریس آیزنهاور!! چیزی ازش شنیدی؟! در مورد اولو ...

رهاش کن آره بیشتر هم وقتی همه چیز بدست میاد که اول درخواست کنید بعد رهایش کنی بهش نچسبی چیزی که من خودم رعایت کردم این بوده