2777
2789
عنوان

تجربه تون از گرفتن دیپلم پولی چیه

276 بازدید | 22 پست

من دیپلم ردی هستمم،مدیر مدرسه علم برتر بهم گفت دیپلم پولی حدود ده میلیون برات آب میخوره

کسی تجربه داره؟ راحت میشه گرفت یا آخرش پشیمونی میاره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط میخام ی مدرکی داشته باشمبنظرتون معتبره؟

به نظرمن معتبر نیست چون بارها تو خبرها خوندم که میگن معتبر نیست اونایی که اینکارو میکنن کلاهبردارن

الان یه مدرک دانشگاهی داشته باشی یه سال طول میکشه واسه مقطع بعدی استعلام بگیرن حتی همون دانشگاه قبلی دانشجو بوده باشه الان چهل پنجاه سال پیش نیست که بشه قانون رو دور زد

تو که میخوای هزینه کنی معلم خصوصی بگیر و برو ثبت نام کن و بخون که به دلت هم بشینه

یکی از بچه های اینجا هم اوایل دبیرستان فکر کنم ترک تحصیل کرد و ازدواج کرد

بعد حدود 27 سالگی رفت مدرسه شبونه و دیپلم گرفت نشست واسه کنکور خوند شد رتبه 36 37

الان با شوهر و بچه دانشجوی یکی از دانشگاه های تهران هست

ممکنه ادم استعداد زیاد داشته باشه ولی به خاطر شرایط زندگی گاهی یهو زده بشه از درس

یکی از بچه های اینجا هم اوایل دبیرستان فکر کنم ترک تحصیل کرد و ازدواج کردبعد حدود 27 سالگی رفت مدرسه ...

مدرسه شبونه شرایطش چجوریه من زیاد وقت ندارم

مدرسه شبونه شرایطش چجوریه من زیاد وقت ندارم

حقیقتش نمیدونم دقیق

ولی فکر کنم بشه غیرحضوری هم خوند

یعنی بخونی یا معلم خصوصی بگیری و شهریور بری امتحان بدی

هم سایتارو بخونی راهنمایی میکنن هم بچه های اینجا تاپیک میزنن میپرسن بگردی یا خودت تاپیک بزنی حتما راهنمایی میکنن

ولی حتما میتونی خودت بخونی

منم یادم میاد همیشه اون سه سال اخر چطوری درس خوندم تنم میلرزه واقعا خیلی دوران سختی بود سالهای اخر مدرسه ولی ما حتما میتونیم از پسش بر بیایم

الان که همه چی نهایی و سیستمی شده اصلا این چیزا اعتبار نداره

قبلا پرونده ها دستی بود ولی الان همه چی تو سامانه هست نمیشه چیزی رو دور زد

راحت میشه نمره قبولی گرفت از نهایی ها ، فقط باید براش وقت گذاشت

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
الان که همه چی نهایی و سیستمی شده اصلا این چیزا اعتبار ندارهقبلا پرونده ها دستی بود ولی الان همه چی ...

من بخاطر یه سری مشکلاتی که برام پیش اومده بود کلا مدرسه نرفتم،تو امتحانات نهایی هم فقط تو یکی از دروس قبول شدم