2777
2789
عنوان

دخترا و مخصوصا پسرا بیاین کمکککک

143 بازدید | 26 پست

من قبلا اسنپ گرفته بودم بعد رو یارو کراش بودم و خلاصه ک شمارشو سیو کردم و پی ندادم اما بعد مدتها بازم دوباری دیدمش و زووول میزد بهم دوستام گفتن خب باهاش اشنا شو و منم ی پیام دادم تو تلگرام که اگر تو رابطه نیستین اشنا شیم و گفت قصد رابطه نداره و گفتم فرند

خب الان دوستیم اما دلم میخواد صمیمی تر شیم ینی ی بحث عمیقی مثلا پیش بیاد ک یخمون باز شه یکم مثل دوستواقعی شیم ازونورم نمیخوام دختر اویزون یا.. بنظر بیام چون ممکنه بعدا وارد رابطه شیمو... بیاین یکم کمک کنین چجوری باشم تو چت یا.. مثلا من پیام ندادم ببینم خودش میده دیدم از اهنگی ک گوش میده ویس گرفته بود فرستاد ینی خودشم میخواد یجورایی خلاصه یکم راهنمایی کنیدددد من چیکار کنم و چطور باشم ک برم تو دل این پسر😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شما میخوای هم غرورتو حفظ کنی هم بفهمه واسه چی فرندش شدی نمیشه که اینجوری

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

خب چی بگم وقتی میگه نمیخواد وارد رابطه شه من مطمئنم دوست باشیم خودش بعدا میاد بهم پیشنهاد میده

دوست که خیلی بهتره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست