ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دولت خیلی کارهای مهم تری داره انجام بده تا جمع کردن بلاگرها که اونم انجام نمیده فعلا ....
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
وضعیت اقتصاد رو نمیبینن چهار تا بلاگر که خودشون دنبالشون میکنن و بهشون پر و بال میدن میگن نباشن
سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.
منم می خواستم همینو بگم ضمن اینکه دولت عجالتا خودشو جمع و جور کنه همه بیشتر راضین
امروز یک پیج پست گذاشته بود که یک آقا که کارگر بود دوقلو داشت به زور برای بچه هاش شیر و بیسکوییت میگرفته که الان اونم نمیتونه خوب من الان باید دق کنم از این وضعیت