2777
2789
عنوان

کاش دولت این بلاگر ها رو جمع کنه

292 بازدید | 15 پست

واقعا هیچ هنری ندارند

اگر یه بازیگر و یه ورزشکار و هنرمند پول داشته باشه حداقل از خاطر هنر و زحمتش هست

ولی این بلاگرا چه هنری دارند ؟!

پولاشون هم داره سر به فلک میکشه

طوری شده که بازیگرا هم دارند دست به دامن این بلاگرا دارند میشن

🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دولت خیلی کارهای مهم تری داره انجام بده تا جمع کردن بلاگرها که اونم انجام نمیده فعلا ....

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

یا فیلم های مخرف

عشق ابدی

دلقک بازی های مهران غفوریان بی ریشه

این فیلم جدیده که مجریش نیماعه

همه رو به کثافت کشیدن

به جای ساخت یه فیلم از تاریخ ایران همش شده مسخره بازی

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران.

کاش کلا اینستا نابود میشد

نه البته خیلی پیج ها هست که واقعا خوب هستن ولی هیچ جنبه بلاگری نداره

و تبلیغات هم نیست

من چند تا پیج اشپزی فالو میکنم واقعا اموزنذه هست

ولی بعضی پیج ها باید نابود و نیست شن

اینا اصلا نمیدونن کار چیه

وضعیت اقتصاد رو نمیبینن چهار تا بلاگر که خودشون دنبالشون میکنن و بهشون پر و بال میدن میگن نباشن

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

من اینستامو پاک میکنم چون وقتمو میگیره بعد دو سه ماه یکبار اندازه یک هفته باز نصب میکنم

هربار که نصب میکنم میبینم رفاه بلاگرایی که میشناسم بیشتر شده مثلا ماشین عوض کردن خونه عوض کردن وسیله خونه موبایل و ... سرم گیج میره بعنی😵💫

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

منم می خواستم همینو بگم ضمن اینکه دولت عجالتا خودشو جمع و جور کنه همه بیشتر راضین

امروز یک پیج پست گذاشته بود که یک آقا که کارگر بود دوقلو داشت به زور برای بچه هاش شیر و بیسکوییت میگرفته که الان اونم نمیتونه خوب من الان باید دق کنم از این وضعیت