2777
2789
وای انقد ینییی؟همین الانم چشم میزاری رو هم صبح میشه شب اون چه شود😐

خیلی زودمیگذره خیلی زود🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییی برا مجردا خب دعا کن حداقل 🤣🤣

انشاا..یه بخت خوب بیوفته تودامن گل گلیت 🤭🤩

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

عمرگران میگذردخواهی نخواهی سعی کن نرودروبه تباهی🙍🤒

۲۱ سالمه

سنت عالی حیف وقتی به سن مارسیدی درک میکنی🤒

من هنوز تو پنج سال پیش که هفده سالم بود موندم یعنی سریع تر از این می گذره

سی خیلی زودمیگذره🤒

اره بعد سی سال می افتی تو سرازیری

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اره بعد سی سال می افتی تو سرازیری

دقیقاهیچکی جلودارش نیس🤒

دقييييقا درست ميگي به خدا نفهميدم كي به ٣٥ رسيدم تازه اسفند مسرم تو ٣٦ مثل فشنگ گذشت😥

من که کم کردم چند سالمه 💔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ایول تا80امیدداری دمت گرم🤭

😂 آخه من زیاد مرگ و میر دیدم متاسفانه، به نظرم بهترینش اینه پیر بشی چون اگه نشی یعنی با یه مریضی بد مردی و زجر کش شدی یا مثلا با تصادفم خوبه به شرطی در لحظه بری اون دنیا بقیه مرگا خوب نیست یه بنده خدایی پیر بود رفته بود میوه فروشی یه لحظه نشسته بود رو صندلی خستگی در کنه چشماش رو بسته بود و فوت شده بود مرگ اینطوری خوبه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تازه ۳۵ به بعد ی عالمه درد مرض هم میگیره ادم

واااخدانکنه یعنی یه سال دیگه دردومرض میاد😐😱