2777
2789
عنوان

سی سالم هست بلد نیستم سوپ درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین سوپ قرمزو درست کن

پیازو تفت بده یکم سبک شد فلفل دلمه و هویج رو اضافه کن یکم تفت بده بعد جو، ادویه و آب اضافه کن آبش زیاد نباشه، یدونم فلفل بنداز توش.

مرغ رو تو یه قابلمه دیگه بپز بعد ریش ریش کن به سوپ اضافه کن سوپت که پخت آب مرغ هم اضافه کن

رب رو تو یه تابه دیگه با روغن تفت بده بریز تو سوپ همونجوری بریزی بوی رب میده، آخر سر هم ورمیشل رواضافه کن ۵ دیقه بجوشه خاموش کن، یکم آبلیمو جعفری و زرشک بریز.

اگه خواستی عصاری مرغ بریزی همون اول کار با دستت پودر کن بریز که خوب حل شه طعمشم به دهن نیاد.

مرغ رو بذار یک ساعت و نیم با پیاز و نمک و زردچوبه بپزه آبش که خوب غلیظ شد آب مرغ رو جدا کن بعد یه هویج رنده بزن اضاف کن ورمیشل و یکم سبزی خرد شده اضافه کن یه مقدار از مرغ آبپز هم ریش ریش کن بیست دقیقه بجوشه کافیه آماده میشه

مرغ رو با پیاز، سیر و برگ بو و کمی نمک بذار بپزه.

جو پوست کنده رو که قبلا خیسوندی بذار جدا یکم بپزه

بعد پخت مرغ، اونو ریش ریش کن.

پیازداغ درست کن، مرغ ریش ریش و با کمی فلفل و نمک تفت بده رب بزن و رنگ رب باز شد، کمی هویج رنده شده جو پوست کنده پخته رو اضافه کن، آب مرغ و از صافی رد کن و اضافه کن. اواخر پخت ورمیشل و جعفری ریز ریز شده رو اضافه کن و بعد اینکه خاموش کردی گازو یکم آبلیموی تازه بزن.

دوملاقه آب یک هویچ یک مشت جو بریز قل بخوره رب اضافه کن نیم ساعت بعد درست میشه

برای سوپ خوبه از بلغور جو استفاده بشه و کمی هم جوپرک وپیازداغ برای لعابش که زمان پخت رابیشتر میکنه دیگه هویج میخواد و سبزی

ورب وادویه ونمک

مرغ هم بهتر باپیاز وسیربذاری بجوشه بعد ابشوبریز بره بشورمرغو وسرخ چریش ریش کن

رب هم با روغن باحرارت کم بذار سرخ وبه روغن بیفته

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم با این روش یه سوپ جو رستورانی داری...پیاز رنده کن سرخ کن طلایی ک شد سینه مرغو اضافه کن قشنگ تفت بده زردچوبه فلفل سیاه بزن هویج رنده ریز کن اصلا نگینی خوشمزه نمیشه وقتی رنده ریز میکنی همش میشه لعاب و مزه بعد جو خیس خورده بریز.( جو دوسر) یه قاشق ربم بریز آب بریز دو مشت جو پرک هم بریز برا لعابش من میریزم تو زود پز ۲۵ دقیقه ولی رو گاز ۱ ساعت و نیم اینا بذار قشششنگگگگ جو بپزه ..مرغو در بیار ریش ریش کن با جعفری ساطوری تازه به سوپ برگردون بعد یکم آبلیمو بزن و نمکشو اندازه کن و ورمیشل بریز بذار بیس دیقه نیم ساعت دیگم قشششنگ لعابدار بسه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه